torsdag 1 oktober 2009

Tänk om...

...jag inte gillar vårt nya hus?

Jag är livrädd för att jag kommer att ångra mig. Att jag kommer på att jag ville ha det för att jag kände mig så gravid just då. Med sprutorna i högsta hugg. Att det var därför och bara därför som huset kändes lockande.

Tänk om det bara kommer att kännas tomt? Inga barn att fylla det med. Inga dockor och bilar som ligger utspridda överallt och inga barn som inte vill sova i sin egen säng. Inga vällingflaskor, eller sagohörnor, ingen gunga i trädgården. Ingen potta på toa, ingen sandlåda och inga gula plastankor i badkaret. Inget lego...

Tänk om det enda jag kommer att tänka på när jag går omkring i mitt stora tomma hus är att det är just stort och tomt? Tänk om jag inte vill ha det? Tänk om jag varje dag kommer att bli påmind om att vi inte har några barn att fylla rummen med?

tänk om...

2 kommentarer:

 1. Shit, precis samma tankar har gått igenom min skalle - vi har kikat på lite hus, men just nu backar ja av exakt den anledningen. Varför ska vi ha extra rum när vi inte har "något" att stoppa i dem!
  Men Ni har helt klart gjort rätt ;)
  Tänk va kul att grejja i ett nytt hus. Man blir så mycket gladare och har faktiskt lite annat att tänka på! klart att barn tankarna kommer vara kvar men det blir ändå en annan fokusering på ert hus och ert liv tillsamans!
  Åh du kommer säkert älska huset!! Blir riktigt avundsjuk! ;)
  Kram M
  http://ledsenihemlighet.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Åh tack tack TACK! Jag trodde ärligt talat att jag var ensam i hela världen om att tänka så. Så helt knäpp kanske jag inte är. :)

  Det är precis de tankarna om att grejja i huset och ha massor att pyssla med och lägga tid på som håller humöret uppe. Att det blir lite förändring i våra liv. Vi behöver det.

  Tack igen för pepp! :) Blev genast gladare.

  KRAM

  SvaraRadera