onsdag 28 oktober 2009

Bomullspads

Jag har blivit en väldigt flitig användare av bomullspads på sistone. Har provat otaliga märken, ICAs, apotekets, Kick's mm. Men nu har jag utsett en vinnare! De luddar inte, de delar inte på sig och de kostar inte så mycket! Jag är supernöjd och kommer hädanefter bara köpa dessa, som kommer från Lindex!

bomullsrondeller
Och på tal om något helt annat. Mina bröst är fortfarande inte ömma. Jag fattar ingenting! Vid det här laget borde de ömma något fruktansvärt. Det har de alltid gjort innan. Pyret kan ju inte ha fäst än så jag tror inte det är ett positivt tecken direkt. Tänk om min kropp har ballat ur? Gett upp liksom. Och vägrar att reagera på hormonerna. Kanske därför det bara blev tre ägg i förra veckan?

Någon av er andra som inte haft ömmande bröst i början av ruvartiden?

4 kommentarer:

 1. Apropå pads så måste jag bara rekommendera Åhlens! Deras är bäst, prova får du se ;-)

  SvaraRadera
 2. Misstänker att den där bh'n enbart funkar på relativt små bröst...och inga negativa tankar nu! Keep the spirit :D

  SvaraRadera
 3. Anna: Hmmmm, Åhlens. Det ringer en klocka om att jag gillar deras, men jag är inte säker. Får köpa såna också och jämföra :)

  Förr sa jag alltid bomullsrondeller men A tycker att det låter så himla fult att jag inte får säga det längre =) Har själv börjat tycka att det är ett av de fånigaste orden som finns, haha.

  SvaraRadera
 4. Camilla: Nä, du har rätt! Inga negativa tankar! Nu ska jag fortsätta med att vara positiv =)

  SvaraRadera