söndag 18 oktober 2009

Sprutdag 7, IVF3

Det gick trögt med sprutorna idag. Det ville sig inte riktigt. Kändes som att fläsket var segare än nånsin. Började som vanligt med Gonal-f, den "lätta" sprutan. Den gick trögt. Det började blöda lite...sen tog jag Orgalutran, det gick ännu trögare än vanligt. Suck.

FAST! En sak som jag kom underfund med, som jag har ett svagt minne av sen förra ivf:en, är att orgalutranen inte gör lika ont om man druckit lite vin :)

Lite konstigt att ta sprutorna hos svärföräldrarna dock. De kom och tittade in lite ibland. "Vad lång tid det tar!" - "Ja, jo, man vill ju vara så noggrann och försiktig som möjligt..." Trodde jag skulle bli stressad, men behöll lugnet och gick och la mig på soffan sen och fick te:et serverat. Precis vad jag behövde.

Det har inte molat på hela dagen men nu börjar det kännas lite mer i äggstocksområdet. Men det känns inte alls lika svullet som det brukar. ÄP är dock inte förrän torsdag eller fredag så äggen har lite tid till att växa. Behöver jag bli orolig? Förra ivf:en blev jag nämligen sjuuuukt svullen. Såg lite minigravid ut...så är det inte nu.

3 kommentarer:

 1. Jag tvivlar på att du behöver vara orolig. Jag var inte alls mycket svullen och kände inte av speciellt mycket molvärk förrän sista dagarna. Och då var ändå läkarna oroliga i början för att jag skulle bli överstimulerad..

  Och du är inte knäpp gällande parmaskinkan, ja brukar va likadan. Och den här hade faktiskt varit frysen. ;)

  Ha en mysig kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag tror inte heller att du behöver oroa dig för blåsorna, de kommer! :-)
  Skönt att det funkade bra hos svärisarna också! Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Jag följer er med spänning och håller alla tummar och tår jag har =) Kram

  SvaraRadera