fredag 16 oktober 2009

Frikort

Nu är jag tillbaka på jobb efter undersökningen! Det såg jättebra ut. Har ju inte hunnit spruta så länge så äggen var fortfarande ganska små. Fick order om att höja dosen på Gonal-f redan idag och hålla den på 225 till på tisdag då det blir undersökning igen.

Detta betyder att schemat blir snarlikt det jag hade för ivf1, förutom att jag börjar med orgalutran en dag senare (idag!). Och vid ivf1 plockade vi äggen på dag 11 vilket är på torsdag nästa vecka. Så jag håller tummarna för att jag får en kort spruttid den här omgången. Ska uppdatera schemat till vänster.

Han fick 'rota' rätt så länge för att hitta äggen, vet inte riktigt varför faktiskt. Kanske var jag lite kissenödig. Eller så är det för att min livmoder är så bakåtlutad. Han verkade inte tycka det var något konstigt i alla fall. Slemhinnan hittade han nästan på direkten och den såg fin ut. Såg ut som en tunn liten amöba på skärmen...

Och just det ja! Som avslutning kan jag knyta an till titeln och berätta att jag äntligen kommit upp i högkostnadsskyddet och fått mig ett litet frikort! Sweet.

1 kommentar:

  1. Välkommen till klubben! =) Visst känns det bra?! Något att vara positiv över i alla fall!

    kram

    SvaraRadera