måndag 19 oktober 2009

Sabla datorDen krånglade imorse på jobbet och vägrade hitta något nät. Jag letade efter hårdvarufel och kom fram till att det var dags att formatera om hela skiten. Sparade undan det mesta på usb-minnen och dvd-skivor (måste verkligen köpa mig en extern hårddisk) men sen började skrället funka igen. Jag gav datorn en chans till och nu har den, helt utan förvarning, havererat till den mån att den inte startar windows längre.

Imorgon blir det pånyttfödelse för laptopen. Kanske går allt bra. Antagligen inte. Antagligen kommer jag behöva leta rätt på en massa installationsskivor, allt kommer att paja, datorn får slängas och jag får vänta 2 veckor på en ny...

6 kommentarer:

 1. Eller så kommer allt att funka utmärkt och du kommer att ha en frisk och så gott som ny dator att leka med! ;)

  Ser fram emot ett inlägg om morgondagens undersökning från en pånyttfödd dator!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Färdig tomatsås är underskattat tycker jag.. gillar den med oliver.. men jag håller nog med om att det är basic att kunna göra egen, och så mycket mat som jag lagar borde jag nog skämmas lite för att jag inte kan det.... :)

  Ha en bra dag och lycka till med datorn!
  Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Datorer och bilar ska bara fungera, thats it!

  Så roligt att du kommer till min blogg!
  kram Lila

  SvaraRadera
 4. Datorstatus: Dataexperten på jobb har inte hunnit jobba på den än och jag sitter med en lånedator (stationär och extremt stor burk) på vilken jag inte ens kan komma åt mailen...med lite otur har jag ingen laptop att ta med mig hem ikväll.

  SvaraRadera
 5. Senaste status: Nu jobbas det aktivt på min dator. Drivarskivor har införskaffats och antaligen blir det en fullständig rensning på hela innehållet. Vilket betyder att när jag väl får den så får jag börja med att installera en massa program på nytt. Men det är ganska trevligt när datorn är snabb och helt tom. Redo att fyllas! :)

  SvaraRadera
 6. Jahapp...datasnubben på jobb har gått hem. Och jag fick aldrig min dator. Det blir till att låna sambons laptop ikväll!
  Stöööööööörigt.

  SvaraRadera