måndag 12 oktober 2009

Planering

Det är svårt att planera sitt liv när hela livet styrs av en massa läkare och barnmorskor på en klinik i Malmö. Jag har ett schema. För tredje gången på 4 månader har jag ett livsschema.

Den här gången tänkte jag inte vara så korkad och ta kvällssprutorna klockan 22 utan mycket mycket tidigare! Ifall något händer, ifall något pajar, så behöver jag ha möjligheten att kunna sticka till ett apotek och göra om och göra rätt. Dessutom känns det korkat att ta sprutorna på samma tid eftersom 22-sprutor inte direkt har lett till någon graviditet hittills. Nä. Nu tänker jag ta dem direkt efter jobbet. Och ha det gjort tidigt liksom.Kanske får en chans att slappna av på kvällen.

Fast ikväll blir det knivigt. Ska på bio och kommer inte hem förrän vid 20. Men om jag stegvis förskjuter spruttiden bakåt, dag för dag? Kan man göra så? Eller ska jag ta sprutorna klockan 20 varje dag istället? Det finns ett apotek som stänger 22 i Malmö så på den fronten blir det safe. Lite korkad mitt-i-kvällen-tid annars...för lite tid innan och för lite tid efter för att kunna göra något vettigt.

På fredag blir det första undersökningen i alla fall. En dag tidigare än optimalt. Är redan nerfös ffs! Samma dag, på kvällen, ska jag börja ta dubbla sprutor igen. Halleluja! Orgalutran är ju min bästaste kompis...

Ska nog planera in lite nervosistet för kvällens spruta idag också. Vad säger ni. Låter "Nervositet, kl. 17-19" rimligt att lägga in i kalendern?

6 kommentarer:

 1. Jag tror inte att det är så farligt att byta tid för sprutorna, inte när det faktiskt är så liten skillnad som två timmar. Men ta det stegvis om det känns bättre!
  Det är ju nästa spruta som är *viktig* för den gör ju så att kroppen inte ägglossar för tidigt.
  Lycka till nu! (och var inte nervös i onödan, det blir bara värre med sprutan då ;-) ) Kram!!

  SvaraRadera
 2. Åh är riktigt avis... Tänk nu är du igång igen...någonting händer. Den här gången så måste det ju bara ta sig! hade gett mycket för att få börja jag me!!
  LYCKA TILL!!
  Kram M
  http://ledsenihemlighet.blogg.se

  SvaraRadera
 3. Jag har tagit mina sprutor vid 20-tiden. Min läkare har sagt att det får diffa lite grann med tiderna. Vad härligt att vara igång igen!

  SvaraRadera
 4. Jippi, snart dags för den underbara orgalutranen!
  Sprutan från helvetet... :-) Men man blir mer och mer härdad, får snart skriva in nåldyna i mitt cv...
  Kram, kram

  SvaraRadera
 5. Tack snälla söta tjejer!!! Det känns gött att vara igång igen!

  Åsa: Älskar din metafor! Klockren ;)

  SvaraRadera