måndag 12 oktober 2009

Sprutdag1, IVF3

Då har den äntligen varit. Det är nu tredje jä**a gången jag har en sprutdag 1. Hoppas att det blir den sista på ett tag. Nu VILL jag att det här ska fungera!!!

Var nervös som vanligt, men jag har ju rutin på sprutorna nu. Bomullstussar, alkogel, försprutar 37,5 IE med  pennan. Klämmer på fläsket och sticker. 4 klick och 10 sekunder senare drar jag ut sprutan igen. Det gick skitbra faktiskt! Inget blåmärke och sved bara yttepyttelite. Lätt godkänt!

Ikväll tog jag den tio i åtta. Imorgon ska jag ta den halv åtta, onsdag kvart över sju och torsdag klockan sju. Det blir också lite knivigt eftersom vi är bortbjudna på middag. Får ta med mig sprutan och ta den på plats. Hmmm, har de inte en apliten toa? De vi ska till känner inte till våra försök så jag måste vara hemlig med skiten. Tycker egentligen inte om att ta sprutorna någon annanstans än hemma men det går ju inte att leva såhär! Jag kan inte sitta hemma och glo VARJE kväll.

5 kommentarer:

 1. Du ska se att det kommer att gå bra att ta sprutan borta. Jag tog min en gång på toaletten på jobbet och den toan är mini, men allt går ;-)
  Det är svårare om du har Menopur som du måste blanda ihop själv...

  SvaraRadera
 2. Oj, måste man blanda Menopur? De visste jag inte. Det känns ju skönt att jag inte har såna bekymmer i alla fall...

  Men det känns lite knarkigt att springa in på folks toaletter och trycka in sprutor i fläsket =)

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas det går bra med sprutan. Och jag HOPPAS att det är er tur nu, då kan vi plussa tillsammans. ;)

  Kram kram

  SvaraRadera
 4. JA! Vad roligt det hade varit att plussa tillsammans =) Nu håller vi tummarna! För den här gången ska jag vara så positivt inställd det bara går!!!!

  POSITIVISTISK KRAM TILLBAKA

  SvaraRadera
 5. IVF3 ? Vad jag förstår betalar bara staten ett försök? Har jag fel? Ska själv börja med sprutor strax. Jag har fått hela receptlistan och ska bara "våga" mig till apoteket, dessutom är jag sprut rädd. Jag fick öva i tisdags och klarar nog det också, man måste ju!
  Lycka till från en som går i dina fotspår.

  SvaraRadera