torsdag 22 oktober 2009

Klockan 9.00 imorgon

ska vi infinna oss på kliniken. Funderar på att lämna en lapp i nån bok i väntrummet till min nyfunna bloggvän Åsa! Så att jag kan lägga tankar och energi på att inte stressa upp mig. Tror det är en bra taktik att ha lite annat att göra, annat att tänka på.

Hade ikväll över en massa vänner på middag och nu är det plötsligt sen kväll och snart dags att sova. Så skönt att inte behöva sitta och ojja sig hela kvällen. Det hanns inte med :)

Magen ser ut som i 12e graviditetsveckan minst! En märkbar bula som spänner och har sig. Ibland så värker det lite extra när jag reser på mig. Bra tecken! Skitbra! Är riktigt förväntansfull inför morgondagen och det ska bli spännande att höra hur många det blev den här gången. Vet ju att det inte är bra med FÖR många men man vill ju ha fler än gången innan. Vid IVF1 punkterades 13 äggblåsor och 7 ägg plockades ut. Vid IVF2 var det visserligen bara 12 äggblåsor men däremot 10 ägg. Så nu håller vi tummarna för MINST 10 fina små ägg!

Om dryga timmen är det fasta som gäller. Ingen mat, ingen dryck, inte ens ett tuggummi får jag stoppa i munnen. Och varje gång jag passerat 24-snåret innan så har jag blivit så fruktansvärt törstig.

Uppdaterar med ny status så fort vi är hemma igen och jag mäktar med att sätta mig vid datorn. Måhända blir det lite vila först :) Efter massa droger är det lätt hänt att man blir lite trött.

Håll nu tummarna extra hårt imorgon allihopa!!!

6 kommentarer:

 1. Kommer att tänka på dig imorgon och hålla båda tummarna för att allt går bra. Och sedan hålla kvar tummarna när i några veckor till ni får ert plus på stickan. Många kramar!

  SvaraRadera
 2. Hej! Och tack så mycket :)
  Spännande dag ni har framför er, hoppas det går bra! Kikar in senare igen :)

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna massor!!!!! Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas allting har gått bra idag, och att det har plockats ut många fina ägg!

  Ser fram emot din uppdatering!
  Kramar Sara

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas allt gått bra idag. Berätta så fort du orkar! Tummarna är i hållningsläge until further notice :)

  SvaraRadera
 6. Har uppdaterat med ett inlägg.... :(

  SvaraRadera