fredag 9 oktober 2009

Design

Nu börjar jag faktiskt känna mig lite nöjd. Tillräckligt nöjd för att släppa designen av bloggen ett tag och lägga ner energi på att blogga, förbereda mig för ivf3 och för vår flytt om en månad! Vi ska ju flytta till villa!

Skulle egentligen hämtat ut alla mina sprutor idag men jag glömde recepten hemma. Typiskt. Jag borde sätta upp små lappar på ytterdörren så fort jag kommer på en sak som jag ska ha med mig nästa gång jag ska hemifrån. Himla bra idé faktiskt. Precis så ska jag göra i fortsättningen. Ska försöka hinna hem efter jobbet och snabbt till apoteket så jag får det gjort. Gillar inte alls, verkligen INTE, att ha saker, speciellt så viktiga som den här, hängande över mig.

Tänk om sprutorna är slut?!! Tänk om de bara finns på ett ställe i hela Sverige och jag bara har ett par dagar på mig innan jag behöver dem. Tänk om det inte är ett par dagar?! Tänk om jag behöver dem imorgon?!

Och packningen måste jag verkligen komma igång med. Om 5 veckor ska vi flytta och det kommer att vara precis när vi fått reda på hur det gått med ivf:en och det kommer att vara apmycket att göra på jobbet. Och jag ORKAR INTE stressa. Jag tänker inte tillåta mig själv att stresa under den här ivf:en. Det har jag inte råd med.

MEN! Designen är i alla fall klar. Typ. Vad tycker ni? Var de gröna tvålformade rutorna bättre? Personligen så känns sidan mer behaglig att gå in på nu än vad den gjorde innan...jag tar gärna emot kommentarer!

3 kommentarer:

 1. Bloggen blir kalas fin ;) Älskar Grönt !!
  Shit då e det verkligen full rulle nu då för din del! Kanske kan vara skönt att ha massor att göra nu framöver för då går inte all fokus åt att räkna dagarna till test dag! Det bara MÅSTE gå den här gången - Tredje gången gillt, så e det bara... vi godtar inget annat ;)
  Så förhoppningsvis så är du så uppe i packning att du glömmer bort testdag och hela skiten oxå vips.... +++++++ på stickan ;)
  Önskar dig all lycka nu
  Kram M

  http://ledsenihemlighet.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Åh! Tack ska du ha =)
  Nu blev jag jätteglad.

  Tänk om det blir så underbart att jag faktiskt glömmer bort testdagen och så går det flera dagar över utan att mensen dyker upp. Shit vilken lycka!

  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Bloggens utseende blir bara bättre och bättre!

  Tror också som M att det kan vara bra att ha mycket att göra, tiden är ju annars alldeles för bra på att sega sig fram.

  Lycka till med flytten!

  SvaraRadera