lördag 24 oktober 2009

Mindre än en timme kvar

Och det är mitt i natten. Typ. Nu kan de inte ringa från kliniken längre. Det är jag säker på. En dag down, en dag to go.

ET är planerat till klockan 18 så nu gäller det bara att lyckas överleva morgondagen. Fy fan vad nervös jag är....fan fan fan fan fan.....får boka in tusen aktiviteter imorgon. Städa, packa, tvätta, shoppa, läsa en bok, planera julklappar, se en film, läsa tidningen, jobba lite, blogga, maila. Sova lite längre kanske? Fast fy fan...tänk om kliniken ringer och väcker mig och jag inte riktigt vaknat och senare under dagen kommer glömma att de har ringt. Nä, så länge kan jag inte sova.

Sambon är ute och härjar så jag somnar nog på soffan ikväll. Men jag kanske skulle ta och packa lite ändå? Mitt i natten. Det blir man nog trött av och sover gott efter. Flyttlasset går ju om en månad och under ruvartiden, om det blir någon, så tänker jag inte packa ner en strumpa ens.

7 kommentarer:

 1. Hej. Nu har jag inte riktigt hunnit med att följa dej på några dar, men e det så att de ska ringa och tala om för dej om du är gravid eller e jag helt fel ute? Kramar

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna för dig härborta! Vad lustigt att det kommer att bli så att du ruvar mitt i flytten för så kommer det bli för mig med. Fast en månad senare. :) Hoppas att det kan vara bra med en flytt att ha tankarna på! Kram/Erika

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas att dagen går fort idag och att telefonen håller sig tyst!
  Du har väl kommit ihåg att ställa om klockan?
  Packa låter som ett bra tidsfördriv :-)

  Håller mina tummar!

  Kram Sara

  SvaraRadera
 4. Erika: det var faktiskt lite lustigt att du också ska ruva mitt i flytten. Fast jag kommer iofs ruva lite innan flytten för vi får inte huset förrän den 15e nov så då vet vi förhoppningsvis om det blivit något eller inte.

  Oavsett så tror jag det är bra att vi har hus att tänka på!

  SvaraRadera
 5. Sara: Det har redan ringt två gånger på mobilen idag och båda gångerna höll jag på att få en hjärtattack. Men ingen klinik än i alla fall.

  Klockan är tillbakavriden så den här dagen har oturligt nog blivit en timme längre...usch.

  SvaraRadera
 6. Å va spännande. Håller alla tummar och tår jag har =) Kramar

  SvaraRadera
 7. Håller tummarna för att inget samtal kommer (eller att ni redan är på väg till klinken när jag skriver det här) och att allt går bra. Många kramar!

  SvaraRadera