tisdag 27 oktober 2009

Julmanipulation

Sen ett par dagar tillbaka luktar det lussebullar på ICA. I oktober! Jag ska inte ljuga...jag gillar det inte. Jag vill inte att det ska vara jul än. Jag vill hinna njuta av hösten! Bruna och orangea färger ute i naturen, mustiga höstgrytor, stekt svamp på mackor, sällskapsspelkvällar och biobesök i regnrusket. Inte lussebullar! Inte än!

Och nu till saken. Jag vet inte om jag blivit paranoid, fått känslig näsa eller vad det kan vara, men jag svär att frukostbullarna från ICA idag smakade liiiiiite lite saffran. Sådär på ytan. Jag tror det är ett trick! Ett listigt knep att få oss anti-jul-i-oktober-människor att sakta men säkert vaggas in i julstämningen och köpa lussebullar hela november.


Vad tycker ni? Ser den saffranig ut? Nä, jag vet, tycker inte jag heller. Men nog hade den en hint av saffran all right.

5 kommentarer:

 1. Hå! Garanterat att dom smygit ner saffran i den! Den såg då smarrigt ut i vilket fall :P

  SvaraRadera
 2. Det tror jag oxå.. Ser mumsigt ut =)

  SvaraRadera
 3. Hahaha, så är det säkert.. :) Och det är verkligen snart, bara imorgon kvar, sen vet vi om det blir ett plus. SPÄNNANDE är ordet!

  Jag hoppas du får sova gott i natt, jag sover, men precis som du springer jag på toaletten minst en gång per natt, något jag ALDRIG gör annars.(Hoppas det är ett positivt tecken. :))

  Kramili kram

  SvaraRadera
 4. De på ICA är några luriga ena ;)

  SvaraRadera
 5. tror inte det är saffran i dessa bröd. Det är ju bara bake-off. Kan ju vara så att det har legat i närheten av saffransbröd. Bröd kan ta smak av andra saker i närheten.

  SvaraRadera