lördag 17 oktober 2009

Sprutdag 6, IVF3

A fixade middag medan jag tog mina sprutor. Kändes som en rättvis fördelning =) Jag hade gärna bytt men det går ju inte...

Men allt gick bra i alla fall. Har två Orgalutran bakom mig nu och om allt går som jag vill så har jag bara två kvar att ta! Alltså halvvägs där. Men jag ska försöka att inte ha för höga förhoppningar på att ha ÄP redan på torsdag. Förra gången jag inriktade mig på en dag och det sköts fram så blev jag så himla besviken. Det tänker jag inte utsätta mig för den här gången.

Det molar inte på samma sätt längre. Känns mer och mer svullet och tungt istället. Är det bra eller dåligt? Ja, det vet jag inte...

5 kommentarer:

 1. Tack, jag tro att man måste fortsätta att kämpa för att inte gå ner sig helt.
  Tycker att det låter positivt att du känner dig mer svullen och tung nu :-)

  SvaraRadera
 2. Shit vad jag är impad av ditt sprutande. Själv är jag inte rädd för själva hormonsprutan, men däremot för ägglossningssprutan. men det kommer att ordna sig så klart.

  Lustigt det där hur det kan variera med långa o korta metoden mellan landsting. Här där jag bor får i princip ingen göra korta metoden. Vet inte varför det är så... o jag har inte ifrågasatt det än i alla fall. :)

  Tack för dina kommentarer på bloggen, de värmer! :)

  SvaraRadera
 3. Allt kommer gå jättebra! Tror också att det är positivt att du känner dig svullen och tung! Och snart kommer progesteronet också, börjar svettningarna också! ;-)
  Skämt åsido, men försök ta dag för dag så gott det går så har du snart kommit förbi, äggplock, insättning, plus i kanten, 9 månader, förlossning, barndop, inskolning och studenten! :-)
  Kram, kram

  SvaraRadera
 4. =) Tack tjejer! Tror också det är bra med tungheten, känner igen det från tidigare försök.

  Svettningarna ser jag inte ett dugg fram emot, fy fan! :)

  Ok, en dag i taget. Tänk en dag i taget. Det här SKA gå.

  SvaraRadera
 5. Jag tror också att det är bra med svullnad o tyngd, det betyder ju att äggblåsorna växer! Sköt om dig! Kram!

  SvaraRadera