fredag 9 oktober 2009

Redan dags?!!

Men men men...jag är inte förberedd!!! Jag har ju inte ens hämtat sprutorna! Där fick jag för att jag inte hade ordentlig koll på ÄL. Men jag tycker faktiskt det känns lite suspekt det här. För det blir oftast så att mensen kommer igång när jag går på toa. Och ska bajsa.

Kan man verkligen trycka fram mensen sådär? Sätta igång den med lite bajsnödighet? Eller är jag så vältränad där nere i muskulaturen att jag mosar hela livmodern?! Måste googla på det. Kanske ringer jag kliniken också och frågar om jag är normal...kanske därför vi aldrig blir gravida. För att jag mosar minsta lilla liv som lyckas fastna därinne.

Men då ska jag ju börja spruta imorgon?! Herre gud, jag är inte redo. Inte det minsta! Nu blev jag stressad. Fan vad stressad jag är. Fast iofs, ju tidigare vi börjar, desto tidigare får vi reda på om det sket sig igen eller inte och förhoppningsvis får vi reda på det en vecka innan flytten i så fall. Det hade varit najs. Men shit. Imorgon alltså. Jävligt orolig för sprutorna. Med min tur lär de vara slut i hela sverige....

6 kommentarer:

 1. Lilla gumman, du måste lära dig att inte tänka så negativt om allting, det är inte hälsosamt...

  SvaraRadera
 2. =) De var faktiskt inte slut, tro det eller ej. Så nu är vi på gång. Nu händer det grejer. Igen. Läbbigt. Och spännande.

  SvaraRadera
 3. Haha, jag trodde verkligen inte att de var slut. Har inte hört att du haft problem att få tag på dem innan, så varför nu? =) Håller alla tummar o tår!!

  SvaraRadera
 4. Jädrans spännande att köra på igen!!! *positiva tankar, positiva tankar* :):)

  Kram L

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 6. Jodå, nog har de varit slut. =) Har inte varit ett jättestort problem men jag har fåt fara runt mellan apoteket för att till slut hitta ett där de fanns. Ganska lätt att bli lite stressad då när det blev dags så snabbt.

  Fast jag är osäker på om jag verkligen ska börja spruta idag och inte vänta till imorgon. Definitionen av första mensdag är lite vag...

  Tack för tummar, tår och positiva tankar! :)

  SvaraRadera