måndag 5 oktober 2009

Ny hobby

Jag har fått en ny hobby. Min blogg är inte bara en kanal för mig att få ur mig alla tankar och känslor, få stöd från alla er underbara människor och för att hjälpa andra i liknande situationer.

Min blogg är numera en provsida för olika typer av designändringar och html-prova-på. Därför passar jag på att komma med lite memento; Bloggen kommer med största sannolikhet se heltokig ut och definitivt annorlunda från dag till dag. Ibland kommer den bete sig konstigt. Ni kanske inte kommer känna igen den? Den kanske rentav inte kommer att funka över huvud taget, så som jag raderar, för mig helt oväsentlig, kod. Men jag lär mig.

Jag behåller i alla fall, till en början, mitt gröna plushjärta. Så får vi se var den här html-vägen bär. Men jag känner i alla fall att jag faktiskt funnit ännu en form av terapi här i vår bloggvärld.

Och det känns skönt.

8 kommentarer:

 1. Shit, det här är alltså inte lätt. Och det blir inte riktigt snyggt heller...

  Hoppas ni har överseende med mig!

  SvaraRadera
 2. Hej. Ville bara önska dig och din man många kramar och önskar att ni verkligen får er lille plutt// hälsningar från en änglamamma som förlora sin flicka i vecka 23

  SvaraRadera
 3. Tack ska du ha.
  Jag ska titta in på din blogg sen och läsa din historia. Lider med dig :(
  Kram

  SvaraRadera
 4. Skön terapi för dig och spännande för oss läsare.....hm, undra hur bloggen "Resan till plusset" kommer att se ut idag:)

  Kram Lila

  SvaraRadera
 5. Nu börjar det likna något!

  SvaraRadera
 6. Lila: Roligt att jag kan underhålla lite också =) Det verkar som att jag inte riktigt kan bestämma mig. Det är jättesvårt.

  Men idag ser den alltså ut så här. Lite ljusare och med tvåformade inforutor till höger och vänster.

  Tove: Ja, visst gör det! =)

  SvaraRadera
 7. Åh vad roligt! Kul att testa massa olika, försöker att göra det på min "vanliga" blogg men tyvärr kan jag inte så mycket som jag skulle vilja.

  Den här varianten gillade jag!

  SvaraRadera
 8. Tackar tackar :)

  Nä, det är verkligen ett virvarr av html-koder och en massa skit som jag inte förstår. Men jag lär mig. Läser mycket på forum och sånt. Ska försöka samla på mig lite information så jag har allt på ett ställe.

  Nu är de här bilderna jag har ritade i paint. Inte så coolt, men en bra start.

  Är oerhört sugen på att designa om lite till. Och det är superroligt att få input från er alla! Har sparat lite gamla screen shots som jag kanske lägger upp sen. För att jämföra!

  Och Jenny. Jag kunde INGENTING om det här för några dagar sen. Otroligt vad man kan lära sig på internettet ;)

  SvaraRadera