torsdag 4 februari 2010

Har jag berättat om Thailand?
 Jag bestämde mig nämligen i måndags i förra veckan då jag slog till och beställde en resa till mig och mamma bara sådär. Orkade inte med den svenska kylan längre utan tillät mig själv att drömma mig bort till andra sidan jordklotet. Det känns skönt att veta att oavsett hur det går med den här fjärde ivf:en så kommer jag att åka på en välförtjänt solsemester i slutet på februari.

Mamma har aldrig varit i Thailand men själv har jag varit där två gånger redan. Det ska bli så himla mysigt att åka dit bara hon och jag och jag ser fram emot att få visa henne allt som detta fantastiska land har att erbjuda =)
Min fina mamma förtjänar verkligen det här!

9 kommentarer:

 1. Åh så himla mysigt. Hoppas att ni får en riktigt härlig semester!

  SvaraRadera
 2. Åhh vad härligt! Det unnar jag dig verkligen! =) Och lite avis blir jag allt, men här är ekonomin körd i botten. Håller tummarna för dig, jag väntar också in BIM nu men har tyvärr fått hormon och blödningstrassel efter missfallet så vi får se hur det slutar. Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Åhh vad mysigt! Det är du så värd tjejen!!

  Vart ska ni åka?

  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack ska ni ha tjejer! =)

  Sara: Det blir en vecka på en strand på Phuket som heter Nai Yang och sen en vecka i Krabi, Ao Nang (där har jag varit en gång innan)

  SvaraRadera
 5. Åh, vad underbart! Hoppas det blir en alkoholfri semester! ;-) *Avis*

  SvaraRadera
 6. Gud så härligt det låter!

  SvaraRadera
 7. Åh så underbart. Det är du verkligen värd!

  SvaraRadera
 8. Wonderful! Man blir ju inte så lite avis! Härligt!! Krya på dig nu så du får åka förkylningsfri på den där drömresan :D

  SvaraRadera