måndag 8 februari 2010

Ruvardag 4, IVF4

Jag har läst på lite (googlat så klart) och kommit fram till att progesteronet spelar mig ett spratt den här IVFen som jag inte känner igen sen tidigare. Jag har nämligen börjat rapa. Lite hela tiden och utan förvarning. Funkar när man är hemma men det ska bli "spännande" att se hur jag hanterar mina rapningar på jobbet imorgon. För imorgon måste jag väl ändå vara tillräckligt frisk för att gå till jobbet?

Här kommer symptomen från igår:
- Rapningar
- Värk i livmodern
- ÖMMA bröst
- ÖM rumpa

Symptom IVF3
Symptom IVF2

7 kommentarer:

 1. Jag rapar hela tiden just nu non-stopp, eller ja jag har inte börjat än nu på morgonen jag tror inte tre salta pinnar räcker för att uppmana alla rapar som jag fick ur mig igår.

  SvaraRadera
 2. Emelie: Åh, då kanske jag om 10 dagar kan få bli lika lycklig som du? =) Hoppas!

  SvaraRadera
 3. ja vi får hoppas =)
  Tre salta pinnar räckte visst till för att sätta igång rapningarna igen =)

  SvaraRadera
 4. haha du får pysrapa. Pchyyyy pchyyy. Det går säkert bra.

  SvaraRadera
 5. Jobbigt med rapningar! Klart man sitter och funderar på allt det man känner, men för mig är det alldels för tidigt då jag bara är på ruvardag 1. Men om några dagar börjar jag också :-)

  SvaraRadera
 6. Ta dig en ordentligt kopp med håååning i så att halsen blir bättre! Pyret kanske boar in sig just nu och därför snor lite av ditt immunförsvar:-)
  Man har ju sämre immunförsvar när man är gravid vettdu!

  Du får jättegärna kika in sedan och lägga till dig, skrik till om du inte hajjar. Tanken är att man skriver ett kort inlägg på den bloggen och länkar vidare till sin egen.
  Se exempel på www.inredningsbloggar.blogspot.com som jag har hand om.

  Krya på dig! Kram! ♥

  SvaraRadera
 7. Dessa rapningar känner jag igen. Jag rapade också massor under vårt ivf,och jag rapar ALDRIG annars.
  Hoppas det är en bra symptom nu. ;)

  Krya på dig nu gumman så pyrena får det mysigt i magen och bor kvar! (Jag tror iofs att dom trivs ändå, dom tycker säkert det är skitlattjo att bo i en nöjespark som skakar och hoppar när man minst anar det!:))

  Kramar

  SvaraRadera