söndag 7 februari 2010

Förkylning, stage 2

Nysningarna verkar ha upphört. Istället har herr huvudvärk och fru halsont hälsat på. Jag försöker mota bort dem med panodil och ingefärste med honung men det går sådär. Kusin Nästäppa är också på besök och Otrivinet hjälper en del men inte mot det där allra segaste som sitter långt långt in, nästan ända uppe i hjärnan.

Jag hoppas att jag blir så bra imorgon att jag kan gå till jobbet, men jag tror inte riktigt det.

Det här är konstigt, jag måste bara berätta. När jag blir sjuk får jag aldrig feber. Istället så blir jag kallare. Min panna svalkar härligt när jag lägger min hand på den. Min kropp kanske är uppochner? Ut och in? Bak och fram? Konstigt är det i alla fall. Jag borde kanske studeras? Min kropp är kanske lösningen på alla ännu ouppfunna botemedel?

Nu ska jag googla på lite ivf-statistik och hur lugnt man ska leva efter ET egentligen.

2 kommentarer:

  1. Ta det lugnt och vila upp dig. Gå inte till jobbet om du inte känner dig bra. Hade jag någon mirakulös förkylningsbot skulle jag tipsa dig, men tyvärr har jag inga andra tips än att vila, mycket vitaminer och te som du ju dricker. Krya på dig!

    SvaraRadera
  2. Du får krya på dig vännen och håller med MDB att du skall hålla dig hemma imorgon också och kurera dig! Lyssna på dina bloggvänner nu och var en snäll flicka! ;-)
    Kram, kram

    SvaraRadera