tisdag 9 februari 2010

Review

Det kanske hjälpte att jag var lite fnittrig och på allmänt gott humör innan filmen och att jag såg filmen med en av mina absolut bästa vänner...så jag kanske blivit påverkad på annat håll, men filmen var alltså underbart härlig!!! Som jag skrattade =) Har inte skrattat så mycket på länge! Sen hamnade visserligen T och jag på en riktig höjdarrad där vi alla samtidigt pekade på duken och sa "Den måste vi bara se" när det kom en trailer för en tjejfilm och vi alla skrattade åt exakt samma saker under filmen. Jag kom igång med en skrattfest helt enkelt och den håller i sig fortfarande! =)

Det var uppfriskande att få vara SÅ glad ett litet tag. Rekommenderas till er alla! =) Sen vet jag av erfarenhet att när en film får ett så gott betyg så ställer man höga krav och förväntningar och så slutar det med att filmen inte känns så bra i slutändan. Så gå dit i tron om att filmen är sådär, så kommer ni gå därifrån med ett stort leende på läpparna ;)

Vad tyckte du Tonci?

5 kommentarer:

 1. Kul med filmtips :)

  Förresten, du får gärna uppdatera länken till min blogg i blogglistan, Friskhetstecken kommer inte att finnas kvar så länge till.

  SvaraRadera
 2. Jag tyckte också att den var en underbar film, så härlig!!! Trots att jag var själv på bio, skrattade mycket. Jag älskar Meryl Streep, och jag är aldrig besviken på henne. Rekommenderas filmen varmt för alla!!
  Pekade ni på filmen Valentine´s day (vid trailers), att ni vill se den? Jag vill! Älskar alla såna romantiska och roliga filmer.
  Kram på dig!!

  SvaraRadera
 3. Em: Fixat! :) Tack för påminnelsen!

  tonci: Självklart var det Valentine's day-trailerna som vi alla pekade på =)

  SvaraRadera
 4. Har funderingar på att se den med min mor på 65+..kan det vara en film för någon i den åldern? :)
  Härligt att du fick dig en riktig skrattkväll!!

  SvaraRadera
 5. Camilla: Absolut! =) Se den!

  SvaraRadera