torsdag 25 februari 2010

Blog Award nr2


Nu är det dags igen för er att få höra 7 mycket intressanta fakta om Joanna för hon har nämligen fått en award med ett fint hjärta på av Malla.

Det medföljer en massa regler som jag kommer att modifiera å det grövsta. Tur man oftast kan göra lite som man vill här i världen. Så jag skickar vidare awarden till ALLA i min bloglista, för jag tycker att ni är så himla bra och inte kan få nog med awards. Ni får också göra vad ni vill med den =)

Men nu, till det viktigaste av allt, smaskig Joanna-information:

1. Joanna är vansinnigt känslig och gråter när hon ser på film och det händer något sorgligt eller något väldigt glädjande. Ja, hon gråter när hon kollar på Extreme Home Makeover och har även gråtit när hon tittat på Lejonkungen. När hon ser den här videon gråter hon ännu mer.

2. Alla Joanna känt de senaste 15 åren, samt hon själv, vet inte vad hennes riktiga hårfärg är. Hon tonar (eller färgar) nämligen håret med jämna mellanrum. Just nu är det rödbrunt.

3. Joanna äger runt 25 handväskor och köper minst en ny varje år. Man skulle kunna säga att hon samlar på väskor. Men hon har nog inte insett det själv än. Vi får ge henne några år till...

4. Joanna har en väldigt livlig fantasi och förutsätter alltid det värsta. Hör hon ett ljud på natten så tar det inte mer än 5 sekunder så har hon kommit på 19 sätt att ta sig ut ur huset för att mördaren inte ska hinna ifatt henne, eller 23 olika ställen att gömma sig på ifall det inte finns något sätt att ta sig ut ur huset.

5. Ibland sover Joanna med ett halvt öga öppet. Hon tror inte riktigt på det men har fått höra det upprepade gånger.

6. När Joanna förlorar i badminton slår hon sitt racket i golvet så att det går sönder. Därför spelar hon inte badminton längre.

7. För 13 år sen var Joanna med om en bilolycka då bilen voltade och for iväg uppochner längs med vägen. När bilen stannade hängde hon själv och hennes mor uppochner i bilbältena och radion spelade glada låtar från 60-talet. De båda klarade sig utan några skador, men Joanna fick en nära-döden-upplevelese som heter duga eftersom hon ett par sekunder innan kraschen var på väg att ta av sig bilbältet men av någon anledning lät bli ändå.

8 kommentarer:

 1. Oj, ja det var en massa information. TUR att du behöll bilbältet på!!

  SvaraRadera
 2. det där med mördaren känner jag igen, minsta ljud och jag börjar tänka på hur jag snabbt ska springa in i köket och hämta vassaste kniven! hihi kram

  SvaraRadera
 3. Kul med mer info om dig, men 7:an var läskig, tur det gick bra!

  SvaraRadera
 4. Jag är precis som du i gråtavseende. Jag gråter till allt. Jag kan inte se en annan människa gråta utan att själv börja, inte ens på tv. Ungefär som om nån spyr, då spyr jag med :P

  Läskigt det där med bilolyckan. Tur att du fick den där ingivelsen att ha kvar bältet på.

  SvaraRadera
 5. Oooh, jag finns i din blogglista :D Tack tack för awarden :D Du fick mig just att inse att jag borde uppdatera min egen lilla länk-lista på min blogg..hade helt glömt bort att jag hade en sån. Ops!
  Men du..vad otäckt det där med olyckan :/ Skönt att det gick bra trots allt! Och snart får du åka till sol och värme, lucky you :) Får jag följa? Kanske får jag plats i nån resväska? Om jag drar in magen ordentligt?!

  SvaraRadera
 6. Åh, då tar jag åt mig eftersom jag är i din blogglista! Tack! :-) Är det samma regler som förra awarden? Att berätta 7 saker om sig själv och skicka till 7 andra bloggar?

  SvaraRadera
 7. Miss S: Vassego! =)

  Jajjemen. Det är exakt samma regler som gäller:

  •Kopiera ”awarden” till din blogg.
  •Länka till den som gav dig ”awarden”.
  •Berätta 7 intressanta fakta om dig själv.
  •Välj 7 andra bloggare som du skickar ”awarden” vidare till och länka dem.
  •Skriv en kommentar i deras bloggar så att utmärkelsen uppmärksammas.

  SvaraRadera
 8. Ett gemensamt intresse ser jag :-) Min sambo har mardrömmar om var vi ska göra av alla mina handväskor ;-)

  Ha det så underbart på semester nu, så hörs vi när du kommit hem.

  Kram Catrin

  SvaraRadera