tisdag 9 februari 2010

Tillbaka i gruvan

Mådde ännu bättre i morse och kände att det nog var dags att masa sig till jobbet. Har inte så jättemycket att göra just nu, projektet rullar på rätt bra och jag bara övervakar.

Tänkte unna mig en massa mysigt idag så ikväll blir det bio med T, det ska bli riktigt mysigt! Har inte setts på ett tag, jag har ju varit sjuk, plockat ut och satt in ägg och sånt...

It's Complicated ska vi se i alla fall, känns som en perfekt film för oss. Och när jag kommer hem ska jag se om jag inte hinner baka lite ändå för det är jag så himla sugen på!!! =)

Någon som har något annat bra tips på biofilm? Är så jäkla sugen på bio helt plötsligt. Ett bra sätt att fördriva den här långa väntan antar jag...

Rumpsprutan i morse gjorde svinont och det svider fortfarande till lite ibland. Jag gör det bara för att jag tror att sprutorna ger mer effekt än vagitorierna. Annars hade jag aldrig gått med på den här galenskapen...

9 kommentarer:

 1. den filmen är helt ok iaf! :)

  SvaraRadera
 2. Jag tror att It´s Compicated är riktigt rolig film, av det jag har sett på reklamen i alla fall. Ska bli kul att höra vad du tyckte sen.

  SvaraRadera
 3. Vad roligt! Jag funderar också på att titta på den här filmen ikväll. S är inte hemma, och han ändå ville inte se den.
  Vi får berätta sedan till varandra vad vi tyckte om den.

  SvaraRadera
 4. Jag var och såg Har du hört ryktet om Morgans? för ett par veckor sen. Ganska söt och smårolig. Men jag var inte alls beredd på att den till viss del skulle handla om barnlöshet. Fast det gjorde inte mig nåt. Annars kan jag rekommendera den!

  SvaraRadera
 5. Miss S: Samma här! Anade att den skulle handla om barn på något sätt eftersom min vän T förvarnat mig lite, men jag trodde väl aldrig att man skulle känna igen sig så.
  Gjorde inte mig något heller faktiskt. Det är värre med filmer där allting är pluttenuttegulligt med graviditeter där de blir gravida på en gång.

  SvaraRadera
 6. Hej gumman!
  Hur mår du efter ha jobbat? Hoppas förkylningen har gett med sig nu och att ni får en riktigt mysig kväll!

  By the why, finns du på FB? Blivit någon boom där bland oss IVF:are och under dom två dagarna jag har varit sjuk har jag hittat/blivit hittad av flera st så då kom jag ju såklart att tänka på dig!

  Kram

  SvaraRadera
 7. förresten, ang sotaren, dom kontaktar själva. Även om man köpt nytt hus, de går ett antal år mellan gångerna men du ska se att dom kommer så småningom :)

  SvaraRadera
 8. Jag har hört att filmen är rolig och bra, hon hade inte skrattat så mycket på 6 månader sa hon. Så jag antar att den borde passa mig hoppas jag. Se den! :)

  Kram Kix

  SvaraRadera