tisdag 2 februari 2010

Inget samtal

från kliniken än så länge. Nu har de bara halva morgondagen på sig. Och sannolikheten att det har skitit sig är väl liten om de inte ringt idag? Undrar hur statistiken ser ut egentligen. Vilken dag ringer de oftast, dan innan eller samma dag som ET?
Det känns bra, även om jag varit orolig under dagen. Berättade för A när han kom hem från jobbet att de inte har ringt samtidigt som jag försökte studsa upp och ner (går inte riktigt än, är fortfarande öm och lite annat som jag tänkte prata om senare. Ja, ämnet kräver faktiskt ett eget inlägg....)

A förstod inte vad jag menade och frågade:
- Varför skulle de ringa?
- För att berätta ifall det skitit sig.
- Ja, men det kommer det ju inte göra. Så det är ju klart att de inte har ringt.

Hur han kan vara så säker förstår jag inte. Men det smittar av sig i alla fall och nu är jag lugnare. Väldigt mycket lugnare än förra gången då de bara fick ut tre ynka ägg. Ska försöka hitta på något att göra imorgon som håller mig aktiv ända till ET. Funderar på att rensa datorn, flytta över allt jag vill spara till min externa hårddisk och sen formatera om skiten. Den är slö och gaggig som en gammal pensionär. Om ni har några andra tips på tidsfördriv så tar jag tacksamt emot dem. Surromamman har ju redan tipsat mig om att dricka en liter ananasjuice om dagen under ruvningsperioden så att jag får annat att tänka på :)

Tack igen till alla er som håller tummarna. Den här gången tror jag faktiskt det hjälper! =)

4 kommentarer:

 1. Det var roligt med ananas juicen :-)).
  Det ska gå bra, du ska få tillbaka fina embryo imorgon!
  Sov gott!

  SvaraRadera
 2. Ja, det måste ju vara så att det har gått bra, annars skulle de ju ha ringt! Men, jag har aldrig varit med om att de inte ringt dagen därpå, oavsett om det gått okej eller inte. Så, jag tolkar det som det gått tokbra för er helt enkelt!! Lycka till i morgon!!!

  SvaraRadera
 3. Ja den här gången går det säkert vägen!!! *hoppas*

  SvaraRadera
 4. Skönt att ha en optimist hemma, och flera på bloggen som kan smitta av sig, jag tror på dig! lycka till, kram

  SvaraRadera