lördag 6 februari 2010

Nysning nr 100

Det är jag uppe i nu. Tror det är närmre 150 faktiskt och jag har lite gett upp hoppet om att IVF4 kommer att funka. Om man ska ta det lugnt i två veckor efter ET, inte bära tunga grejer, inte hoppa på aerobicsen inte gå överdrivet mycket i trappor, hur kan då inte 150 nysningar på ett dygn inte ha någon betydelse? Och då pratar jag inte vanliga nysningar här. Mina nysningar är monstruösa vrål så får alla fönsterrutor att skaka och som gör att mina öron utvecklar tinnitus på egen hand.

Sjukskrev mig förra veckan pga IVFen, så nu känns det fånigt att sjukskriva mig i början på nästa vecka pga en förkylning...

Jag är så rädd nu...samtidigt som det känns lite som att jag gett upp för att det känns lättare än att fortsätta hoppas.

Blev ingen Buddy Holly-show för min del. Mår uruslare än nånsin...fan ta alla förkylningar!

8 kommentarer:

 1. Stackare, hoppas du kryar på dig SNARAST!! Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Jag har varit förkyld nu i tre dagar. Blev hemma från jobbet torsdag och fredags och är inte särskillt piggare idag. Jag nyser nog bara hälften så många gånger som dig, så här är väggarna helt intakta.

  Atcho!

  Kram Kix

  SvaraRadera
 3. Det är så synd att du blev förkyld precis nu. Jag förstår din oro, jag skulle vara lika orolig i den situation, men jag tror att embryona kan klara mycket mer än vi ofta tror. Tänk om någon blir gravid "normalt" hur mycket de gör i den här fasen som du är nu (går på aerobic, blir förkylda, dricker alkohol, löper, är stressade...osv.) eftersom de vet inte än att de är gravida och ändå allt går bra för dem. Jag tror att livmodern är ett så säkert ställe för embryona att det blir inget problem. Och när de har fäst sig tror jag inte att de släpper taget hur mycket än du nyser. Det ska gå bra, ta det lugnt och krya på dig!!! Drick mycket te med citron och honung!
  Stora kramar!

  SvaraRadera
 4. Jag har varit jätteförkyld under båda mina "ruv"perioder. Hög feber en gång och jättetäppt en annan. Min doktor sa att det absolut inte påverkar resultatet. Jag blev också gravid båda gångerna. Efter andra gången. FET, på en blasto, var vi på Liseberg direkt efteråt. Vi gjorde behandlingen på Calanderska, jag klev upp ur gynstolen, mötte mannen och sonen utanför och vi åkte ned till Liseberg. Där bangade jag ur. Även att doktorn sa att man ska leva som vanligt var jag inte sugen på att åka karuseller. Bli uppskjuten och hänga åt alla håll. Så jag blev väskhållare.

  Håller tummarna. Tänker att du nyser fast embryot i slemhinnan. Kram!

  SvaraRadera
 5. Usch då gumman, hoppas du mår bättre idag!
  Krya-på-dig-kramar i masso

  SvaraRadera
 6. Godmorgon!

  Ja du Joanna vi kan ta varandra i handen jag är också vrål förkyld, inte alls roligt. Man nyser och snyter sig hela tiden. Men jag vet vem som smittade mig gissa om jag kommer att skälla ut honom när jag ser honom nästa gång. Skylla på att man är allergisk när man är förkyld inte alls bra.

  Hoppas nu att du kryar på dig. Men jag tycker nog att du ska ringa i morgon och prata med dem för att man ska inte jobba när man är förkyld.

  Ha det bra nu och ta det lugnt...

  Kram // Pernilla

  SvaraRadera
 7. Tänk bara på dig själv och de två i magen nu, inget jobb i världen är viktigare än det just nu.

  SvaraRadera
 8. Krya på dig, låter inge roligt.
  Du vet att pyret fastnar lättare om man är lite sjuk, för då är imunförsvaret svagare ;-)
  Jag ska på Buddy Holly om två veckor, ser fram emot det.

  SvaraRadera