måndag 1 februari 2010

"Du har fått ett paket"

Så sa sekreteraren till mig imorse när vi anmälde oss i receptionen och jag precis tänkte be om ursäkt för att vi var sena och skylla på trafiken. (Det var trafikens fel, men jag anade ju att det skulle bli svårt att köra in till Malmö vid den här tidpunkten och kunde mycket väl åkt hemifrån lite tidigare...)

I alla fall, tillbaka till paketet. Sekreteraren la ett paket i handen på mig och började leda oss till vårt rum medan leendet på mitt ansikte bara blev större och större. Är det här sant tänkte jag. Gör folk såna här saker på riktigt? För människor de aldrig träffat. Jag tappade hakan (och log fortfarande, och det var en rolig syn det kan jag tala om!)

Paketet bestod av ett långt meddelande till kliniken om att jag och A skulle på ÄP idag och att det tillsammans med meddelandet fanns ett paket som skulle överlämnas till oss som ett lycka till vid vårt fjärde försök.

Åsa, du är helt otrolig!!! Så himla fint! Jag saknar ord. Du gjorde mig verkligen glad och jag är så tacksam att jag "träffat" dig. Du gör det så himla mycket lättare att åka till kliniken. Snacka om att ha tagit våra lappar i böckerna till en helt ny nivå =) Vad ska jag nu hitta på?...hihi!

Paketet, samt innehållet, som Åsa måste ha lagt ner massor med tid på var prytt med mitt plushjärta =) Ett jättesött kort med lyckönskningar, och ett litet paket inslaget i pluspapper med två magneter med fina och värmande ord som jag ska titta på varje dag!

Här kommer en bild på allt det fina:

15 kommentarer:

 1. Himla gulligt måste jag säga! :)

  SvaraRadera
 2. Vad gulliga ni är mot varandra. ÄP är alltid jobbigt oavsett hur ont det gör eller hur fort det går. Men ett paket som muntrar upp kan ju inte komma lägligare. Synd att man inte går i Malmö hihi... Håller tummarna att det ska gå vägen denna gången. Två guldägg tillbaka!
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Åh vad underbart! Vilken omtanke.

  SvaraRadera
 4. så himla roligt! vad snällt :)

  SvaraRadera
 5. Helt fantastiskt, vilken snäll vän du/ni har hittat i väntrummet. Hur hittar man sådana som bara ger energi och inte tar den?

  Kram Kix

  SvaraRadera
 6. Helt otroligt! Och vilket smart sätt att få en att tänka på något annat och bli positiv istället för att bara vara nervös! Vilken vän!

  SvaraRadera
 7. Det är du värd vännen! Tack för dina fina ord här och på min sida, blev alldeles rörd till tårar!
  Tyckte att nu när jag inte haft möjlighet att vara nere på kliniken och lämna en lapp till dig fick jag ju lösa det på annat sätt istället! Och överraskningar är alltid roliga både att få och ge så jag tänkte jag nämner inget till dig tidigare denna gången!
  Ville göra detta då du har varit ett väldigt bra stöd till mig också och precis som du skrivit har resorna till kliniken blivit fantastiskt mycket roligare när man vet att där även finns en liten surprise som väntar på en! Får vi hålla tummarna för att det gjorde kanske lite extra nytta också, jag räknar med att du skall bli mitt facit inför mitt fjärde försök i februari! Kän ingen press! ;-)
  Så stora kramar vännen, du är fantastisk!

  Plötsligt bara händer det!
  Man sammanstrålar med en ny person på bloggen. Om jag inte har fel för mig så startade vi ungefär samtidigt att blogga och snart visade det sig att vi gick på samma klinik och har därigenom utbytt erfarenheter, skitsnack och överraskningar! Någon dag i framtiden kanske vi kan ta en promenad med våra barnvagnar också!
  Det ser jag mycket fram emot, och alla ni som läser detta är givetvis också välkomna att följa med på denna promenad! För någon gång kommer vi alla bli en mamma-maffia istället!
  :-)

  SvaraRadera
 8. STORT GRATTIS till det fina resultatet på ÄP! Håller nu tummarna stenhårt imorgon!

  Och det är ju underbart hur ni två hittat varandra genom allt det är. En ljuspunkt i allt det jobbiga, minst sagt. :)

  Kram
  Erika (som börjar fundera på att tjuvtesta...)

  SvaraRadera
 9. Lycka till med allt..

  Jag har preliminärt äggplock nästa vecka... ska bli spännande, ivf 1 för min del å jag är såååå förväntansfull.

  Kram!

  SvaraRadera
 10. Fy fan vad du kämpar på tjejen! Du är grym. Jag kommer sitta som på nålar tills denna omgång är klar. Lycka till nu!!! Jag önskar det från hela mitt hjärta!

  SvaraRadera
 11. Så himla gulligt gjort av Åsa. Vilken överraskning, det visar verkligen på omtanke!

  SvaraRadera
 12. Åh vad fint gjort! Sånt där kan verkligen lysa upp tillvaron :O)

  SvaraRadera
 13. Vilka underbara människor det finns!

  SvaraRadera