lördag 6 februari 2010

Förkyld...

A har smittat mig :(

Känns som att jag nyser ut halva hjärnan varje gång jag nyser. Sitter här hemma just nu och snörvlar och är rädd att de små fröna ska ta skada. Av att jag nyser, av att jag snörvlar och av att jag är förkyld och ger kroppen en massa annat att tänka på än det som är viktigast för mig nu. Får man ta nässpray när man ruvar?

Om några timmar kommer svärföräldrarna och svärbror med sambo på middag och sen ska vi åka och se Buddy Holly på Malmö Arena tillsammans. Känner mig inte alls laddad. Fan! Och echinagard får man inte ta, det läste jag på flaskan. Har ni några tips på hur jag kan få bukt på förkylningen utan att skada mina små?

Snörvel...

7 kommentarer:

 1. Inte roligt att vara förkyld. Hoppas att du snart mår bättre och får en trevlig kväll.

  SvaraRadera
 2. Om du är rädd för att ta nässpray så finns det koksaltsspray att köpa på apoteket, det ger man till spädbarn och borde inte vara skadligt på något sätt. Lycka till med allt i fortsättningen och hoppas att förkylningen snart försvinner, det är ju aldrig kul att vara sjuk!

  SvaraRadera
 3. en fråga; eftersom du har varit i IVF svängen lite längre.
  HUR lugnt ska man ta det efter ET?
  Mina nära och kära vill helst att jag är sängliggande i 1-2 v. ?! (eg 3 månader om de fick precis som de ville...)
  Hur mår man? Hur känns det?

  //en som känner sig som bambi på hal is idag

  SvaraRadera
 4. mamma-wannabe: Jag svarar på din fråga i ett nytt inlägg lite senare. :)

  Är ännu mer vansinnigt förkyld nu och vill egentligen stanna hemma men nu är det ju Buddy Holly...

  Jag mår rent uruselt...

  SvaraRadera
 5. Får jag föreslå lite extra annanasjuice? *hahahah* Vitaminer är ju aldrig fel! Och att du tar det lungt, att fröna ska ta skada behöver du inte oroa dig för. Kanske är det den här "nya given" ni behöver för att det ska ta sig? ;-)

  Jag håller VERKLIGEN tummarna för er! *kram*

  SvaraRadera
 6. Vilken otur att bli så förkyld!! Vill bara tacka så mycket för alla fina inlägg du gjort i min blogg. Är så skönt att veta att man har stöttning (även av sådana man aldrig träffat :-). Jag skriver ju bloggen mest för mig själv och menar verkligen inte att göra andra ledsna. Men just nu ser ju livet lite småmörkt ut och det avspeglas ju i bloggen om vårt liv förstås.

  Ni har så FINT i ert hus!!!! Önskar att vi kunde få till så fint och fräscht någongång. Just nu känns det som långt borta eftersom vi nu måste punga ut med x antal kronor på en nyare (läs hel) bil.

  Hoppas att du blir frisk snart och att dina små är pigga och starka pyren som klänger sig fast hos dig riktigt hårt. Själva fästningsprocessen verkar ju grymt komplicerad. Ska lägga ut en länk om detta snart på min blogg.

  Ha det gott vännen, och krya på dig!

  SvaraRadera
 7. Som jag håller tummarna stenhårt för dig här hemma, och hundens tassar och sambons tår och allt som går att hålla!

  Men du, inte behöver du oroa dig för att ett normalt levende ska orsaka några problem under ruvningen inte. Några monsternysningar stöter inte bort ett ägg som hade tänkt att stanna.
  Det är inte så mycket man kan göra för att påverka det som händer där inne mer än att tänka på såna där självklarheter som att inte supa ner sig eller röka ett paket gula blend i förbifarten.
  Men att gå i trappor, även med en Ica-kasse i handen, orsakar inga missfall. OM det nu inte är så att man fått speciella regler av läkaren att följa för att man av någon anledning tillhör en riskgrupp.

  Om, OM det inte skulle gå den här gången så är det inte för att du hade nysningarna enormus gigantus eller vandrade i en trappa för mycket. Tro inte det. Är det här ägget här för att stanna och växa till sig till en färdig bebis så kommer den att göra det trots förkylning och tramp i trappor.

  Lägg inte mer skuld och oro på dig själv än nödvändigt herregud! Sånt har man nog av i alla fall i ett IVF.

  Som sagt, här håller vi allt som går att hålla för er!

  SvaraRadera