måndag 8 februari 2010

Ruvardag 5, IVF4

Skönt att jag var hemma från jobbet idag faktiskt. Har vilat väldigt mycket och mår därför också mycket bättre. Tror till och med att jag kanske går till jobbet imorgon =)

Dagens symptom kommer här nedan, nu ska jag gå och ta mig en lååååång dusch innan det är läggdags.

- Väldigt ömma bröst
- Väldigt stora bröst
- Knölig rumpa (av sprutorna =))
- Rapningar
- Illamående (som dock nog beror på att jag stoppade i mig en hel lakrisal-rulle efter middagen...)

Symptom IVF3
Symptom IVF2

1 kommentar:

  1. Vad härligt att vara ledig! Egentligen skulle man väl vara det fram till TD antar jag, bara för att vila och optimera förhållandena. Men så kan man ju sällan göra för det blir både administrativt svårt och dyrt tyvärr. Men, vi ska tänka på oss själva nu i första hand, inte jobbet. Oj, vad lätt är att att skriva sånt, svårare och leva upp till :-).

    Jag vill ABSOLUT inte skrämma upp dig, men läste på någon blogg för en vecka sedan att man inte bör äta lakrits som gravid. Vet inte hur stor sanningshalt det är i det, men tydligen var det några nya forskarrön. Kommer tyvärr inte ihåg vilken blogg jag såg det på! Jag är själv en lakritsoman och brukar proppa i mig mängder men försöker undvika det nu. Även om jag inte alls tror att vi skulle plussa.

    Hur som helst, det är nog ingen fara innan man ens plussat, för då har ju pyrena inte kontakt med mamman än (har jag fått det förklarat för mig). Samma sak som att det inte ska göra något om du druckit vin första veckorna.

    Hoppas du tar det på rätt sätt, vill som sagt inte komma med pekpinnar utan bara dela mig av sånt jag hört. Vet inte ens om det stämmer!

    SvaraRadera