tisdag 3 november 2009

Vetenskapliga bevis?

Läste en artikel om nån ny studie angående insemination. Nu har jag aldrig blivit inseminerad på en klinik, men nog har jag haft benen i vädret efter våra naturliga försök. Man gör ju vad man kan.

Däremot har jag en mycket god vän som blivit inseminerad och som lyckades på första försöket. Vad säger du M, låg du stilla i 15 min efter inseminationen? :)

Någon annan som gjort som jag och viftat med benen i luften?

3 kommentarer:

 1. Vi har gjort tre inseminationer och aldrig blivit tillsagda att ligga med benen i luften efteråt, klev upp direkt. Men, så lyckades vi inte på något försök heller. Fast jag tror nog att det knappast kan ha någon avgörande betydelse eftersom kvinnor blir med barn världen över under de mest underliga omständigheter. Tycker det var mer anmärkningsvärt att kliniken hade så dåliga resultat överlag!

  Jag håller tummarna för att mensen håller sig borta för dig!

  SvaraRadera
 2. Ja som sagt inseminationen fungerade toppen för oss. Fördelen är nog att soldaterna hamnar i stridsområdet på en gång och trillar därför inte ut lika lätt.
  Men jag fick ligga kvar ca 15-20min o läsa damernas =) Mycket trevligt med endast en handduk på nederdelen. Haha =)

  SvaraRadera
 3. Jag har aldrig gjort insemination, men definitivt legat med benen i vädret var och varannan månad vid ägglossning! :-) Kram

  SvaraRadera