torsdag 5 november 2009

Fortfarade safe!

Det känns helt otroligt. Nu har jag gått om mig själv på riktigt. Inga blödningar, ingen mensvärk, ingenting...märkligt.

Dagen har gått vansinnigt fort, har haft mer att göra på jobbet idag än hela förra månaden räknat tillsammans. Men det är skönt för jag har inte hunnit tänka på det här med symptom alls idag. Och nu är det kvällen och jag är fortfarande safe. För två ivf:er sen, på den här dagen, stod jag hemma på balkongen när A kom hem från jobbet och grät. Jag kände mig så misslyckad. Och på hans födelsedag dessutom...

Men idag känns det hundra gånger bättre. Nu ska jag bara överleva till tisdag. Det är mitt nya mål. =)
(Såvida jag inte tjuvtestar på söndag eller nåt)

Tack för att ni håller hoppet uppe allihopa!!!!

10 kommentarer:

 1. Åh, vad jag hoppas för er nu! När är det officiell testdag, var det nu på tisdag?

  Tack så mycket för ditt mail förresten! Ett svar e på gång, men har varit lite upptagen de senaste dagarna! Och jag riktigt längtar att få läsa 97 sidor om Malmö!! :-)

  Stora kramar och tumhållningar!

  SvaraRadera
 2. åh va spännande ! Kan inte dagarna gå fort nu då så ni får veta!! Och vi med :)
  Hoppas hoppas!
  Kram M
  http://ledsenihemlighet.blogg.se

  SvaraRadera
 3. :D
  Spännande!! Jag längtar och hoppas!

  SvaraRadera
 4. Fortsätter hålla tummarna för dig (och mig)!! Visst ska vi lyckas denna gång?! Jag har också blivit ordenligt besviken på min kropp på en födelsedag under dessa barnlöshetsår, men det var dock min egen. Ingen kul erfarenhet det heller. Kände inte precis för att fira den dagen...
  Har jättesvårt nu att hålla mig från att tjuvtesta, trots att testdagen är först på måndagen...har du Joanna några förslag på vad man kan hitta på för att få tiden att gå fortare (förutom att jobba och hänga på IVF-bloggar)?

  SvaraRadera
 5. Åh så spännande det här är. Fortsätter självklart att hålla tummarna allt jag kan, eller man kanske ska skriva hålla muttan som Linda skrev på sin blogg när hon ruvade, hon har ju plussat!

  SvaraRadera
 6. Jag blir nästan lite nervös själv ang detta! Hoppas hoppas!

  SvaraRadera
 7. Blue: Idag gick tiden fort för att jag hade massor att göra på jobbet och för att jag hade saker inplanerade på kvällen =) Dagen bara försvann! Så se till att ha massor med saker inbokade, så kommer det helt plötsligt att vara måndag!!! (Var kan jag hitta dig nånstans i webvärlden?)

  SvaraRadera
 8. Sara: Jag har faktiskt hållt muttan lite i smyg =) Man gör ju vad man kan. Så alla ni som håller tummar där ute. Ta och håll muttan lite för min skull också är ni snälla så kanske, kanske jag får mig ett plus till slut.

  SvaraRadera
 9. Vad spännande! Jag har faktiskt förträngt hur det var för tre år sedan när vi fick plus, hur jag kände innan menar jag. Håller tummarna så de blir blåa :-)

  SvaraRadera