måndag 16 november 2009

Stress på stress med lite mer stress

Så ser mitt liv ut just nu. Vansinnigt mycket att göra på jobb, och ännu mer att göra privat. Huset är vårt nu och det är tid att köra dit lite grejer varje dag för att göra det "vårt". Lite inrednings-revirpinkeri. Det kändes nämligen inte alls som vårt när vi var där och tittade i lördags natt. Det kändes så lite som vårt att jag fick lite ångest.

Men nu är det bättre. Med vår fina lilla lampa i fönsterkarmen i köket och lite gardiner i fönstret och en fikus i vasken. Då kan vilket kök som helst kännas hemtrevligt. =)

Inget internet har jag heller längre. Bara på jobbet. Vi ska flytta med vårt abonnemang till huset och då måste vi koppla bort det från lägenheten. Trots att vi inte kommer få internettet inkopplat i huset förrän om några veckor för så lång tid tar det visst...pffft!

Idag har jag femhundraelva möten på jobbet, fyrtiosju mail att skicka och åttiotvå saker att hinna få gjort på jobbet idag innan jag kan gå hem med gott samvete. Sen vill jag ju ta minst en tur till huset idag och bona lite till. Sambon ligger hemma och är sjuk, fruktansvärt dålig tajming, men är man sjuk så är man. Mest synd om honom ju för jag vet att han också mest av allt bara vill göra det fint i vårt nya hem.

Nu ska jag stressa vidare...

(Kliniken har fortfarande inte hört av sig om varje sjukintyg eller tid för samtal...så jäkla dåligt!!!)

7 kommentarer:

 1. Hoppas sambon kryar på sig snart! Lycka till med flyttstöket och jobbandet hela veckan!

  SvaraRadera
 2. Låter stressigt, men roligt med huset! Ta tillvara på den tiden ändå. Den kommer inte igen.

  Känn heller ingen press med huset. Man ska ju bo in sig under minst ett år innan man gör några förändringar heter det ju :-).

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Ska du också börja träna till Beach 2010? :)
  lovejunkiie.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Vad skoj att flytta in i eget hus! :) Du ska se att du snart bonat in dig, det går fortare än man tror. När vi flyttade in i vårat trodde jag att jag bodde på hotell nån vecka eller två, sen vande man sig.
  Hoppas mannen kryar på sig! Och ring den jäkla kliniken och ge dem på moppo...
  /Lova

  SvaraRadera
 5. Enda fördelen med stress är att tiden går fort när man väntar på något. Så försöker jag i alla fall tänka när jag just nu verkar ha precis som du på jobbet.

  Jag tror också att ni kommer att bo in er, det brukar gå fortare än man tror. Lycka till med inredandet!

  SvaraRadera
 6. Roligt med hus! Men du, stressa inte för mycket, det är inte värt mödan. Du hinner!

  SvaraRadera
 7. Tack för pepp tjejer! Nu känns det lite bättre.

  Pi: Bo in sig i ett år låter lagom. Jag vill inte stressa men det är så svårt när det är så mycket som jag redan nu vill fixa med huset =) Får försöka behärska mig!

  junolo: Ja, fan vad bitter jag är på kliniken nu. De är ju det som varit bäst hittills under den här misärkarusellen. Så jäkla typiskt att det ska gå och bli kass nu också...ringde igår efter att de hade stängt och talade in ett jättelångt meddelande på deras telefonsvarare. Ringer de inte tillbaka idag innan 12 så åker jag dit.

  SvaraRadera