söndag 1 november 2009

Ruvardag 6, IVF3

- Maaaaaassor med mensvärk från och till.
- Huggande smärtor i livmodern varje gång jag reser mig för fort.
- Lite illamående som kommer och går
- Lite svimfärdig ibland
- Brösten har nu börjat ömma (fast inte förrän väldigt sent in på småtimmarna så det kanske inte räknas förrän ruvardag 7?)

Det känns i alla fall hoppfullt! =)

Jämförelse med IVF2.

9 kommentarer:

 1. Det låter ju riktigt bra detta!! Heja heja! =) Det var bra att vi inte sågs idag, för det som verkade vara något snabbt övergående, verkar nu hålla på att övergå till en rejäl förkylning =( Och det hade jag inte velat riskera att utsätta dig för nu!! Hoppas att en lång natts sömn kommer göra mig bättre, och att den får dig att bli mer illamående ;) Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Ååå hoppas det e en liten knodd i din mage =)

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att det låter riktigt positivt dina symtomer, hoppas så på att du får ett fint plus om så där en vecka :-)

  SvaraRadera
 4. Jag tänker följa din blogg maniskt. Jag tror på sagoslut och hoppas verkligen att detta skall gå vägen!

  SvaraRadera
 5. Det här är så spännande! Låter toppen det här ju :D

  SvaraRadera
 6. Heja, heja, heja!!! Jag tror på det där med lite illamående, har inte haft det under mina tidigare omgångar, men kände det nu denna gång... Hoppas att det innebär samma sak för dig som det gjorde för mig!
  Stor kram!

  SvaraRadera
 7. Håller tummarna! Tycker att det låter bra de där symptomen...

  SvaraRadera
 8. Jag har också mensvärk, känns precis som mensvärk i alla fall, en sjuhelsikes mensvärk! Det har jag haft sedan i fredags, alltså sedan RD6. Idag har jag också känt mig lite illamående av och till, hjälper att äta, då går det över för stunden. Tycker att dina symptom låter lovande! Hoppas vi båda får plussa den här gången!

  SvaraRadera
 9. Skit i alla symptom förutom mensvärken. ;-D Du vet väl att det var PRECIS så jag kände mig - mens vilken dag som helst hela veckan innan beräknad mens! Och ändå ska den hålla sig borta minst 9 månader till! *håller alla tummar jag har och några fler!!!*

  SvaraRadera