söndag 1 november 2009

Ruvardag 7, IVF3

- Fortsatt ömma bröst. Extremt spända.
- Synligare ådror
- Mörkare bröstvårtor
- Lite illamående under dagen (fast jag tror det beror på att jag åt för mycket...)
- Inte alls lika mycket smärtor i livmodern

Alla de här symptomen har jag haft under både ivf1 och ivf2 så det är egentligen inget som är MER lovande än föregående gånger. Trots det så drömde jag mig bort framför spegeln på toa när jag stod och borstade tänderna. Jag förställde mig hur jag berättar för A att det äntligen blivit ett plus, hur vi berättar för familj och vänner. Jag tänkte på min stora mage och hur vi njuter av varje dag fram tills barnet föds och ännu mer när det kommit till världen.

De minuterna för en stund sen var underbara och kändes så verkliga. Nu när jag är tillbaka i verkligheten förstår jag inte hur jag kan tillåta mig själv att sväva iväg med tankarna sådär. Klart jag kan hoppas men jag behöver ju inte inbilla mig saker..

5 kommentarer:

 1. Självklart måste man få tro och hoppas. Jag menar längst inne så finns ju ändå en förhoppning att metoden ska fungera, annars skulle vi väl inte genomlida allt det här?

  Jag håller tummarna! När har du testdag?

  SvaraRadera
 2. Testdag är efter den 9/11 enligt papperna... det är en tisdag. Hela 8 dagar tills dess...får jag inga blödningar imorgon eller på onsdag kommer jag ha kommit längre än både ivf1 och 2.

  Tack för tummar!

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna!

  SvaraRadera
 4. Jo, jag tycker att man måste få drömma, det är ju en del av att hopppas och tro :)
  Hur lång tid tar det innan ni vet om det gått vägen?

  Blev jätteglad av din kommentar ang min blogg!! Jag skriver ju främst för min egen skull, men på senare tid försöker jag även skriva för de som läser. Inte så att jag anpassar mig på något sätt, men jag vill att de som läser ska trivas med min blogg och gärna komma tillbaka. Din blogg kommer jag då gärna tillbaka till. Det är så spännande att få ta del av det som händer i ditt liv just nu och jag hoppas så att det kommer gå vägen den här gången för er!

  Ska ni flytta? :) Byta stad? Lägenhet/hus?

  SvaraRadera
 5. Camilla: Jag kommer att testa om ca en vecka om det inte kommer blödningar innan dess.

  Jajjemen, vi ska flytta =) Får nycklarna om två veckor och flyttar om fyra. Byta stad och flytta från lägenhet till ett helt hus! Känns overkligt!

  SvaraRadera