söndag 22 november 2009

Spackel med spackel

Både verktyg och gegga har samma namn...knasigt?

Men det är det jag har gjort idag i alla fall. Spacklat. Det blev inte jättebra, men jag var inte jättemotiverad heller. Huset är fortfarande svinkallt och jag vet inte om pannan är på eller inte. Och jag orkar inte bry mig. Jag vill bara att det ska funka. Jag vill att NÅT ska funka i mitt liv utan att jag behöver må dåligt. Så A får ta tag i det när han kommer hem.

Imorgon ska jag slipa ner spacklingen och se om jag behöver spackla en omgång till. Sen blir det målning av hela sovrummet som kommer på foto här:

Och jag kan tänka mig att vissa av er säkert tycker att det ser helt ok ut med den där tapeten, men jag fixar inte blomtapeter, jag gör bara inte det. Istället ska vi måla väggen i nån neutral färg. Det lutar åt brunt. Och golvlisterna ska som sagt bort, jag vill ha släta vita och inte svarvade boklister.

Sen vet jag inte vad vi ska göra åt våra elementvreden. De sticker ut mitt i rummet vilket är fullkomligt korkat. Omöjligt att hänga upp en gardin såvida man inte hänger den en halvmeter in i rummet. Varför, varför, VARFÖR är de inte riktade åt sidan istället? Och går det att ändra på lite smidigt?

6 kommentarer:

 1. vi har ockås en del element där vreden sticker ut helt ologiskt. ingen aning i fall man kan fixa det eller inte...men det är varken vackert eller praktiskt

  SvaraRadera
 2. Vi med. Förstår fakrist inte heller varför vreden pekar utåt och inte åt sidan. Visst ser det knasigt ut när man har gardin över. Vi har inte gjort något åt det så därför vet jag inte heller om det går.
  Men vad roligt att ni har ert hus nu iaf :-) och vad duktig du är som spacklar själv. Jag får aldrig motivationen att göra sådant på egen hand.

  SvaraRadera
 3. Kul att se en bild från huset! Kommer säkert att bli jättefint, känns som att ni har en bra grund att utgå ifrån. Kram!

  SvaraRadera
 4. Vad roligt med en bild från erat hus, jag tror att det kommer att bli riktigt snyggt med en enfärgad vägg. Gillade inte heller riktigt den blommiga tapeten.
  Du är verkligen duktig som håller på!

  SvaraRadera
 5. Tusen tack för din söta kommentar på min blogg! Vad flitig du är i nya huset! Lycka till med målningen! Kram

  SvaraRadera
 6. Va kul att se en bild från ert nya hus! Ser framemot att se det färdiga resultatet sedan!

  Lycka till på kliniken imorgon! Glöm inte Scaniaboken sidan 271! ;-)
  Snörvliga kramar

  SvaraRadera