tisdag 10 november 2009

Jag vann!!! =)Det här är ju helt otroligt! =) Kunde inte kommit mer lägligt.

Jag har alltså vunnit i en tävling! Och jag som aldrig vinner nånting. Ett vetebälte får jag och det känns så otroligt passande inför nästkommande ivf:er. Först för magen och sen för rumpan.

Sitter här och ler lite faktiskt :) Det var ett tag sen...

18 kommentarer:

 1. Åh grattis! vad trevligt! men du, följer den där läckra rumpan med som visas på bilden? eller får man en sån läcker mansrumpa själv sen? ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag har redan en sån läcker rumpa här hemma ;)

  Men det hade inte skadat om min egen blev lite läckrare av den där vetekudden. Man kan ju också hoppas...haha.

  SvaraRadera
 3. Grattis! Det var du verkligen värd! Och du har rätt, man ska kämpa på vad det än gäller. Dumt ge upp alltför enkelt :) Vi kör vidare, du o jag, mot våra olika mål =)

  SvaraRadera
 4. Grattis! Vilken härlig vinst :o)

  SvaraRadera
 5. Stort grattis till vinsten! Det var ju perfekt tajming! :-)
  Det låter som det är bäst att jag ringer och hör med kliniken om jag får lov att spruta på morgonen... Tog första sprutan i morse dock...

  SvaraRadera
 6. Stort grattis! Kul att vinna saker!
  Kram, kram

  SvaraRadera
 7. Stort grattis. Du förtjänar den verkligen!

  Kram
  Fialisa78

  SvaraRadera
 8. Grattis till tävlingen! Jag hittade din blogg via länken från Dianas. Har läst många av dina inlägg. Kan inte relatera till allt men till endel. Tack.

  SvaraRadera
 9. Åh, du förtjänar verkligen den vinsten!!!

  Kram Stina

  SvaraRadera
 10. Ang det här med tur/otur. Vi har ett par vänner som försökt få barn väldigt länge. Hans simmare simmar dåligt. Väldigt dåligt. Det är dessutom dålig kvalitet på dem. De har gjort ivf:er både sådana som de fått av landstinget och som de betalt själva. Pengarna tog slut.

  Då händer det. Hon mår dåligt. Hon är gravid. Ingen vågade riktigt hoppas, men nu sitter de med en en månad gammal bebis i famnen. De skulle bara vända klaven till kronan. KÄMPA PÅ!!!

  SvaraRadera
 11. Grattis vilken toppenvinst. En vinst kommer sällan ensam... kanske inte finns ett ordspråk som heter så men det borde finnas... :-))
  Kram

  SvaraRadera
 12. Jo, med mitt "tack" ovan menar jag alltså tack för att du delar med dig av dina tankar och känslor. Känner så väl igen mig i mycket av det du skriver. Kram!

  SvaraRadera
 13. :) Jag satt och funderade länge på det där 'Tacket' faktiskt.

  Jag är jätteglad att mina tankar och känslor betyder något för fler än bara mig själv.

  KRAM

  SvaraRadera