tisdag 17 november 2009

Kliniken

Igår var 6:e gången jag ringde för att påminna om att jag fortfarande inte fått mitt sjukintyg från äggplocket. Jag behöver lämna in ett sånt på jobb och det börjar kännas pinsamt nu att inte komma med det förrän 4 veckor senare. Varför jag inte fått ett än övergår mitt förstånd.

Det var även 4:e gången igår som jag ringde och försökte boka in en träff med läkaren för att prata om vad som händer härnäst. Jag behöver VETA! Jag behöver ha en plan så att jag under tiden fram tills vi försöker igen kan slappna av. För det behöver jag. Men inte fan bokar de in nåt samtal. De beklagar sig varje gång jag ringer över att det blivit så rörigt och säger att de ska ringa tillbaka senare under dagen. Men det händer ta mig fan aldrig!

Så igår ringde jag till deras telefonsvarare efter att de hade stängt och talade in ett jättelångt meddelande. Om hur jag tycker det är jättedåligt att jag ska behöva ringa in om och om igen och att inget händer. Om att jag mår tillräckligt dåligt redan och inte borde behöva hålla på att påminna dem på det här sättet. Jag sa att det inte känns som att de tar mig på allvar och att det verkligen inte känns som att de vill ha kvar mig som patient.

Ringer de inte tillbaka innan 12 som telefonsvararen sa så åker jag dit! Jag pallar inte med sånt här. Inte nu. Inte när jag mår så dåligt och bara vill kunna slappna av och ta hand om mig själv. Jag hatar dem för att de gör det så mycket svårare för mig!

Fan.

7 kommentarer:

 1. Men vad håller de på med?? Hoppas verkligen att de ringer, annars är de välförtjänta av ett besök! Håller tummarna för dig och tänker på er!

  KRAM Sara

  SvaraRadera
 2. Usch vad dåligt! Men så är det ofta i sjukvården i allmänhet... man ska orka kämpa och kämpa för att saker ska hända. Även när det redan är nog jobbigt som det är.

  Hoppas det löser sig!

  SvaraRadera
 3. Ja, för tusan, åk dit!! Usch vilka jobbiga ena.

  SvaraRadera
 4. Så himla jobbigt att behöva ringa och tjata på dem. Sånt där vill man inte behöva göra när man har nog upp med allt annat.
  Hoppas att du har fått samtalet och att de bad om ursäkt till dig.

  SvaraRadera
 5. Sjukvården i ett nötskal, jag gillar inte att ringa till växel på vårat sjukhus heller för dem är fruktansvärt otrevliga. Lite förvånande med tanke på att dem har hand om par som är ofrivilligt barnlösa, stå på dig och låt dem inte komma undan.

  SvaraRadera
 6. Tack tjejer!!! =)
  Nu jäklar har jag äntligen fått det jag ville ha. Men vill jag verkligen stanna? Se mitt senaste inlägg.

  SvaraRadera
 7. Men så otroligt! Så där borde det verkligen inte få vara! Svårt att ge råd när det gäller byte, men hoppas ni hittar en lösning som fungerar bra!

  SvaraRadera