torsdag 19 november 2009

Jag bad om det...

att få mer att göra på jobbet alltså. Men det här är ju löjligt. Jag har så mycket att fixa med att jag håller på att tappa greppet. Jag har 3 To-do-listor på datorn som bara blir längre och längre, fler människor som lämpar över grejer på mig och tiden bara rinner iväg.

Om det var det här jag önskade mig så är jag ju fullständigt nuts! Vad tänkte jag på egentligen? 'Jag har tråkigt, ge mig mer att göra...' Där fick jag mig allt.

Och visst, det kan tyckas konstigt att jag lägger ner mina dyrbara minuter på att skriva ett blogginlägg, men jag måste bara rensa huvudet lite.


4 kommentarer:

 1. Du får kanske säga ifrån innan du drunknar helt? :/

  Så du har testat? Kul att höra att det funkade så pass bra för dig! Det kanske är för att jag aldrig provat som jag känner mig misstänksam och negativ mot sånt där.

  SvaraRadera
 2. Men självklart kan det bli för mycket av det goda, säg ifrån i tid bara. Det är så lätt att känna att man ska vara "duktig", och så går det fram till en viss gräns och sen går man in i den berömda. Du har ju dessutom lite annat i tankarna just nu...

  SvaraRadera
 3. Mmmm, och när det krisar på arbetsmarknaden och i företaget så är man duktig och säger 'javisst' till allt man blir påprackad. Det har gått så långt att jag tackar ja till sånt som jag vet att jag absolut inte hinner med och som jag dessutom tycker är aptråkigt.

  SvaraRadera
 4. Känner verkligen igen mig i hur det är på mitt jobb just nu, lätt att ta på sig för mycket. Försök att ta det lugnt och att säga nej om det behövs.

  Kram

  SvaraRadera