fredag 6 november 2009

Ruvardag 12, IVF3

Middagen var jättebra, fantastiskt god mat. Sen skulle vi spela spel och det var mindre roligt (ja alltså spelet var ganska kul, men allt annat runtomkring var jobbigt...). Jag dricker ju ingen alkohol under ruvarperioden och eftersom de andra drack (och ganska mycket) så blev det ett jävla liv och gnäll och jag blev bara så trött. Tror det beror på hormonerna också och för att jag är så nervös över resultatet...

Kvällens symptomsammanfattning:
- svullna bröst med jättetydliga ådror!
- huggande/stickande smärtor i livmoderområdet
- lite illamående under dagen (hjälpte att äta dock och ta bort den hårt knutna scarfsen runt halsen)

Jämförelse med IVF2.

4 kommentarer:

 1. Hejsan Joanna!
  Jag har tyvärr ingen egen blogg, men tittar in här hos dig sgs dagligen och rör mig också på andra IVF/barnlöshetsbloggar. Gällande att hitta på en massa grejer för att inte testa i förtid så kunde jag ändå inte hålla mig...testade redan på torsdag kväll och för första gången i mitt liv (efter 3.5 år av barnlöshet, tröstlöshet, hopp, besvikelser och tårar) såg jag 2 streck på stickan! JAG ÄR GRAVID! Vår lilla 7-celliga kämpe från frysen har bestämt sig för att stanna kvar! På fredag morgon tog jag sedan ännu ett digitalt test och i rutan stod det "Gravid". Hoppas på att detta verkligen är sant och att hcg-blodprovet som tas på måndag (hör till rutinerna på kliniken där vi går) visar att allt är okej. Först då vågar vi verkligen börja tro att detta är sant...fast illamående som dyker upp så fort magen börjar vara tom gör faktiskt att det för tillfället är lätt att tro att miraklet faktiskt har skett! För övrigt så har jag också svullna bröst och stickande/huggande smärtor nu och då i livmodeområdet så våra symtom är de samma.
  Fortsätter hålla tummarna för dig!

  SvaraRadera
 2. Åh, vad jag hoppas att symptomen beror på att det är ett litet pyre som ruskar om kroppen.

  Grattis Blue till det positiva testet! Hoppas allt går bra med blodprovet.

  SvaraRadera
 3. Jag tror att du kommer att få ett fint plus när du testar, just det där med synliga blodådror på brösten har jag haft varje gång jag har plussat!

  Blue: Grattis till ditt plus!

  SvaraRadera
 4. Tack MDB och Sara! :-)

  SvaraRadera