torsdag 26 november 2009

Lappleveranser

Åsa och jag har blivit lappvänner. Vi går på samma klinik och passar på att lämna lappar till varandra i böckerna i väntrummet. När vi var där i tisdags fick jag den här lappen:

Nu sitter den på skärmen på jobb :) Jag passade såklart på att lämna en lapp till Åsa inför hennes ÄP. Mycket mysigt det här och livar så klart upp klinikbesöken avsevärt. Synd bara att vi ska ta ett uppehåll till efter årsskiftet. Fast jag hoppas förstås att Åsa, efter morgondagens ET, inte ska behöva komma till kliniken nåt mer.

Lappar är underskattade =)

8 kommentarer:

 1. Åh va mysigt! Jag är så imponerad av alla tjejer här, många går igenom en väldigt jobbig tid i livet, och hittar ändå tid och ork att peppa och stötta varandra! Och i detta fallet så stämmer ju då den slitna klyschan "Inget ont som inte har något gott med sig". För vad jag som åskådare kan se så är det mycket medmänsklighet och värme som sprids här på nätet, och fin vänskap som uppstår, mellan människor som förmodligen inte stött på varandra annars.

  SvaraRadera
 2. Vad bra att den inte blivit snattad, men misstänker att ingen mer än vi bläddrar igenom den boken! ;-)
  Är precis som T skriver här ovan, inget ont som inte för något gott med sig. Har fått ut så himla mycket sedan jag började blogga. Mycket nya vänner, värme, stöttning och gemenskap! Är värt så himla mycket!
  Kram på dig vännen!

  SvaraRadera
 3. Så himla bra idé med att lämna lappar mellan er!

  SvaraRadera
 4. Åh, vad fint Åsa, med plushjärtat också! Håller med T om att det är så underbart med alla barnlängtande som stöttar varandra.

  Kram allihop!

  SvaraRadera
 5. Gu va' kul att muntra upp varandra genom gömda lappar i väntrummets litteratur... samtidigt skulle det ju också vara roligt om någon helt annan hittar dem... de skulle nog också bli glad!

  Du undrade vilken klinik jag går på -> IVF-kliniken i Umeå.

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Oh va gulligt. Jag blir alldeles varm i hjärtat. Verkligen kärleksfyllda handlingar. Keep up the good work! :)

  Kram!

  SvaraRadera
 7. MDB: Ja visst är plushjärtat fint! =) Det finaste med hela lappen. Vad mycket tid du måste ha lagt ner på den Åsa! Tack tack tack igen =)

  SvaraRadera
 8. Sa himla gulligt! Och vad kul att ni hittat till varann, det betyder mycket med stöd och peppning.

  Hoppas att förkylningen försvinner snart, och tack för dina kommentarer hos mig.

  Kram Lisa

  SvaraRadera