lördag 21 november 2009

Varför är det konstigt

att gå på bio ensam?

Jag gjorde det idag och kände mig fantastiskt uttittad. Som att man är ett freak eller en loser för att man går en ser en film själv. Shoppa själv är inga problem, sitta hemma och titta på teve, heller inget problem. Men att gå på bio - HERREGUD! För övrigt är det precis samma sak ifall man går ut och äter själv. ALLA tittar på en, viskar, tycker synd om en etc etc. Kanske därför ingen äter ute själv längre, inte för att det ÄR konstigt utan för att alla andra får en att verka konstig.

Idag orkade jag inte renovera så mycket, tapeterna var apsvåra att få ner, trots att jag stod där med sprayflaska och spackel. Överväger att spackla igen det jag rivit bort och bara måla över hela skiten istället. Sen är det inte så vansinnigt roligt att stå där och renovera helt själv.

Har jag berättat att det är svinkallt i huset? Och jag har ingen aning hur pannan fungerar. Gick ner i källaren och snurrade på nån ratt men det kändes som att det bara blev kallare. Hoppas att vi löser det i nästa vecka annars kommer jag att bli sjuk.

'New moon' blev det på bian i alla fall. Det är svårt att slå den första filmen i serien men den här var helt ok men boken är bättre (är det inte alltid så?). Den andra boken är faktiskt den bästa i hela serien. Filmen rekommenderas nonetheless!

7 kommentarer:

 1. Jag håller med dig, varför ska man inte kunna göra nåt själv. Tänk vad jobbigt det måste vara för alla ensamna människor, ska de aldrig kunna gå på bio utan att bli ut tittade?!

  Ett tips när tapeterna är svåra att få ned, ni kan inte köpa sånt där renoveringskit som man sätter före tapeterna, det ser ut som nån tapet som man tapetserar upp på väggen så det blir slätt och fint, finns på coop bygg bla.

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det konstigt. Jag är oxå en sån som brukar gå själv på bio och helt klart känner man sig uttittad.

  Ang vetekuddar så är de jätte lätt att göra egna.
  Bara att sy en lagom stor påse och fyll med vanligt ris. Funkar på samma sätt, bara att värma i micron. Sen kan man dessutom sy ett "örngott" till den så kan man få en hur fin som helst dessutom det lätt att hålla den fräsch.
  Må så gott!
  Kristina

  SvaraRadera
 3. Jag har gått på bio några gånger själv, men inte har jag känt mig uttittad för det. Däremot trodde jag att folk skulle titta på mig och undra vad jag var för stackare första gången när jag gick, men så blev det inte (inte vad jag kunde se själv iaf). Däremot upptäckte jag att det var många som gick på bio själva. Och faktiskt så gillar jag att se en film själv, att bara helt få försvinna in i filmen där i biomörkret :)

  SvaraRadera
 4. Är ju toppen att man kan göra saker på egen hand utan att känna att man alltid måste ha sällskap.
  Egen tid är guld värt!

  Får vi se bilder på huset sen? :)

  kram!

  SvaraRadera
 5. det är samma om man ska ta en fika...då får man känna sig konstig om man är själv.

  SvaraRadera
 6. Sara: Jag ska definitivt spana efter det där renoveringskitet du berättade om. Jag gav ju upp ganska snabbt med att få ner tapeterna och idag spacklade jag igen ställena där jag rivit ner lite av tapeten.

  IVF-Karusell: Jag ska försöka lägga upp några bilder på huset sen. I alla fall några före och efter där vi har renoverat lite. Samtidigt så vill jag hålla mig något anonym fortfarande så vi får se hur mycket det blir.

  SvaraRadera
 7. Och angående bion, så går jag jättegärna och ser film själv. Det kan vara så hemma också att det finns en film jag vill se och att jag helst ser den själv. Då får A hålla sig borta =)

  Egentid är jätteviktig tycker jag. För mig är den ett sätt att ladda batterierna i lugn och ro.

  Likadant med att ta en fika själv på stan eller att laga en lyxig middag bara till sig själv.

  SvaraRadera