lördag 7 november 2009

Fjärde gången gillt kanske?

Började dagen underbart med frukost nere på stan och en promenad i det mysiga höstvädret. Till och med solen tittade fram en stund.

När vi kom hem blev dagen genast sämre. Gick på toa och där kom det. Det där bruna som alltid kommer innan mensen :( Tog ett test som visade minus såklart och under resten av dagen har mensvärken kommit smygande. Allt det där hoppet och positivismen jag har haft var visst inte till mycket nytta.

Och alla era tummar som blivit blåa av allt hållande, det var ju också helt meningslöst :( Ni borde ju hållt dem för någon som har en chans att lyckas.

Pissedag idag alltså. Uppgiven, ledsen, misslyckad, värdelös, kass, förtvivlad och alla andra dåliga ord. Så känns det just nu. Helvetet tar visst aldrig slut...

15 kommentarer:

 1. Misstänker att det inte finns mycket att säga som gör att det känns bättre just nu...

  Men en KRAM får du iafl!

  SvaraRadera
 2. Nej nej nej :( :( :(
  Vet inte vad jag ska säga som tröst....
  Stor kram från mig i alla fall!

  SvaraRadera
 3. Men det e ju inte säkert mensen kommer, eller hur? Jag ska hålla tummarna tills de blir svarta. Kramar

  SvaraRadera
 4. Oh no..betyder detta att det är kört alltså? :( Som Malla vet jag inte vad jag ska säga riktigt..men det kommer bamsekramar från Norrland iallafall! Men jag fortsätter hoppas för dig...fjärde gången, då jäklarns!

  Damn..jag känner så för dig i den här resan...*kram*

  SvaraRadera
 5. ååh neeej.. blir så ledsen för din skull :(
  Jag har följt din resa ett tag nu, måste säga att jag är riktig imponerad av dig, du är så stark!! Ge aldrig upp vännen, någongång måste det vara din tur!!!
  BAMSEKRAM

  SvaraRadera
 6. Söta Du!!
  Sänder en stor och varm kram till dig! Förstår din sorg och förtvivlan och det gör att jag själv landar i verkligheten igen.
  Kryp ner under en filt i soffan, gråt floder och ät mängder med glass, sedan sakta, sakta kommer livet tillbaka så småningom!
  Ta en paus, och sedan nya tag!! Du/Ni kommer att lyckas, jag bara vet det!!

  SvaraRadera
 7. Helvete också! Jag som hoppades att det var din tur nu. Ikväll dricker vi vin tillsammans, fast på avstånd.'Jag tänker på dig och känner för dig!

  Kramar i massor!!

  SvaraRadera
 8. Ååh nej! Det verkade ju så lovande... :(
  Kramar

  SvaraRadera
 9. Fan, fan, fan. Vilket jävla skit. Ursäkta mina fula ord, men de är berättigade i ett sådant här läge. Usch, önskar att det varit något jag kunde göra för dig. Är tårögd nu och lider med dig. Ta hand om er så gott det går nu.
  Stor kram

  SvaraRadera
 10. Jag har följt din resa ett tag nu(det var du som fick mig att börja blogga själv) Jag beklagar verkligen. Är riktigt ledsen för din skull! Trodde att det var din tur nu, det verkade så lovande. Jag tänker och känner för dig. Stor kram /Anna

  SvaraRadera
 11. Neeeeeeeeeeej!! Jag va oxå helt övertygad att det va din tur denna gången, Allting lät ju så bra! Piss & Skit! Önskar att jag kunde trolla bort smärtan från dig! Usch jag själv blir livrädd för att ge mig in i den här karusellen! Vill inte längre! Du är grymt stark person som kämpar vidare! För KÄMPA VIDARE SKA DU!!!
  Stor Tröstande Kram från M
  http://ledsenihemlighet.blogg.se

  SvaraRadera
 12. ja... vd säger man. Ord finns inte som tröst, så du får en kram av mig istället. (((HUGS)))

  Men ge inte upp. Ge inte upp. Antagligen ett knytnävsslag i ansiktet att få höra det just nu, men jag hoppas så att du kommer att känna någonstans där inne att "självklart ger jag inte upp, det blir min tur snart". För det gör det!

  Igen, kram! Jag finns här om du vill prata! (lämna din email i en kommentar så mailar jag dig!!!)

  SvaraRadera
 13. Depp depp, fasiken så oerhört orättvist! Så himla tråkigt - det kändes ju som att det skulle funka hela vägen.
  :( beklagar verkligen tjejen, massa kramar till dig o karln!

  SvaraRadera
 14. Neeeej!
  Hela mitt hjärta är med er just nu.
  Vi som trodde så mycket på denna gång. Du som verkligen har varit positiv och hoppandes. du vet att jag finns här, även om det är en bits avstånd. Jag försvinner aldrig för dig J, underbara J! Ni är det modigaste och starkaste paret jag någonsin träffat på. Jag vet att lyckan kommer trilla ner hos er också. Ge inte upp min vän, ge inte upp!

  Stora varma kramar från oss. K & F Hälsar också.
  Vi tänker på er!

  SvaraRadera
 15. Nej så himla tråkigt. Många kramar till dig

  SvaraRadera