torsdag 12 november 2009

Nu har svinis nått Nalle Puh...

Tycker lite synd om Nasse faktiskt.

På tal om svininfluensan så ska jag själv vaccinera mig på lördag. Ska på både middag och konsert på kvällen så jag vill försöka att ta vaccinet så sent som möjligt ifall jag skulle bli kass några timmar efter sprutan.

Hur har ni andra mått som har vaccinerat er? Några biverkningar förutom ont i armen?

12 kommentarer:

 1. Tillhör du riskgrupp? Här får vi andra inte vaccinera oss än.

  SvaraRadera
 2. Stackars Nasse... ;-)
  Vår åldersgrupp har fått kallelse tills på tisdag, så får vi se vad jag väljer och göra.
  Hade en vän som tog den för två veckor sedan och hon var nerbäddad två dagar med feber. Men släppte efter dessa två dagar och sen mådde hon fint igen.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Pi: Nej, jag tillhör ingen riskgrupp. Men det verkar som att vi får vaccinet relativt tidigt i Skåne. Min åldersgrupp (20-30) har fått kallelse den här veckan.

  Åsa: Usch, feber är jag inte så sugen på. Och den här helgen får vi ju nycklarna till vårt hus! Får hoppas att jag inte är så lättpåverkad :)

  SvaraRadera
 4. Vi fick kallelse igår, till på torsdag. Men jag väljer att avstå vaccinationen. Känns som det är helt fel tidpunkt faktiskt. Kanske tar jag den längre fram, vi får se. Men eftersom de kommit fram till att det kan påverka implantationen i aktuell cykel, så hoppar jag. Sambon ska dock ta den nu, för att skydda mig från smitta i möjligaste mån. Svårt... Två kollegor har vaccinerat sig denna veckan, och inga biverkningar alls på dem. Kram

  SvaraRadera
 5. Hejsan! Står på tur inför ivf och läste att du försökte motstå godis. Jag väger 78 kg till mina ynka 165 cm, har du fått någon info om att man ska väga nått visst under ivf? Kram Linda

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Fick inga biverkningar förutom ont i armen, gubben min fick ont i huvudet och lite i armen. Men det gick över rätt så fort.
  Lycka till med sprutan!

  SvaraRadera
 7. Stackars Nasse... :) Jag ska ta sprutan, så fort det är möjligt. Ingen riskgrupp, så det kan ju ta tid. Lycka till med sprutan!

  SvaraRadera
 8. Linda: Jag har faktiskt ingen aning om vilken vikt som är ok under ivf. Det där med godiset var bara för att jag har haft väldigt mycket godis runtomkring mig de senaste dagarna och det är svårt att inte proppa sig full :)

  Jag har inte haft något problem med min vikt under ivf:n. Vikträknaren jag har lagt upp är mest för att jag ska bli motiverad till att äta nyttigare och träna lite mer. =)

  SvaraRadera
 9. Har varit borta från nätet en vecka. Så himla, himla tråkigt att komma in här och läsa att det inte gick den här gången heller. Jag har tänkt på dig. Ett steg i taget, en sekund i taget. Så mycket mer än så behöver man faktiskt inte orka. Tills man plötsligt faktiskt orkar mycket mer igen, och kan le och hoppas igen.
  Kram

  SvaraRadera
 10. hittade till din blogg av en händelse och ska fortsätta följa den....jag har 4 missfall i bagaget och tror att jag förstår dina känslor....Ha en fin kväll

  SvaraRadera
 11. Fick du mitt mail? Det första kom tillbaka, men det andra verkade gått iväg som det skulle! :-) Hojta om det inte kommit fram!!!

  SvaraRadera
 12. Vad blir det för konsert? :) Hoppas du får tokroligt!

  SvaraRadera