tisdag 3 november 2009

Bättre än IVF2

Idag gick jag om mig själv! Fick ingen tillstymmelse till blödning imorse och är alltså förbi den ena av två kritiska dagar. Känns skönt. Jag är gravid tills motsatsen bevisats!

Sen är det egentligen fånigt att man är så fruktansvärt nervös när man går på toa. Vänder och vrider på pappret för att försäkra sig om att där inte finns något blod. Pyret har ju redan bestämt sig för flera dagar sen. Det är ju inte mer sannolikt att jag är gravid ifall det inte finns något blod på pappret idag om pyret ändå aldrig fäste. Då kommer blodet förr eller senare...Men det är svårt att inte låta paranoian ta över.

Nä, nu ska jag gotta ner mig i soffan och titta på någon av alla mina serier som kom i förra veckan.

Svårt att sitta dock, rumpan ömmar och kliar och gör jäääääääätteont. (Nämnde jag att jag fick stå upp nästan hela dagen på jobbet idag igen för att jag inte kunde sitta på rumpan?! Har fantastiskt ont i fötterna nu också. Ska det behöva vara så här?)

6 kommentarer:

 1. Hej,
  fortsätt så... Alltså, inte det här med att kolla på toapappret... Utan jag hoppas det lyckas denna gång för er.

  kram
  i
  - en tjej från cyberrymden :-)

  SvaraRadera
 2. i =) Jag får ge fan i att titta på toapappret helt enkelt.
  TACK!

  SvaraRadera
 3. Grattis till det, känns ju bättre för varje steg längre man kommer. Nu håller vi tummarna för att det lyckas hela vägen, och det ska det ju!

  Serier, ett mycket bra tidsfördriv! Har själv kollat in hur många avsnitt som helst av Party of Five idag :-)

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att ta sig förbi dagen.

  Sant det du skriver om att titta på pappret, det spelar ju ingen roll om man granskar pappret in i minsta detalj, kommer blodet så kommer det, och då brukar det ju inte gå en förbi... Men här ska det inte bli något på pappret! Kram.

  SvaraRadera
 5. One down, one to go.:)
  Och jag tror stenhårt på att det inte kommer komma något blod den här gången. Det är nog så att pyret trivs hos dig och ha flyttat in!

  KRAM

  SvaraRadera