fredag 27 november 2009

Nymålat

Fast på fotot har vi bara hunnit måla en strykning på fondväggen. Den bruna färgen känns väldigt mysig, varm och lugnande. Nu ska vi bara sätta upp golvlister och taklister och göra något åt de vitlaserade fönsterkarmarna för på nära håll är de inte granna. Funderar på att måla de helt vita eller byta ut dem mot något i granit kanske. Men det får i så fall bli ett senare projekt.

Tejpen ska bort också ;) Undrar hur den vita väggen klarat sig där under. Förra gången vi målade fondvägg så smög färgen in under tejpen.

Ska bli mysigt att få in sängen, lite lampor och gardiner. =) Ser verkligen fram emot flytten nu och är så glad att jag har detta att tänka på. Nu är det snart dags att köra några små flyttlass till, sen blir det pre-adventsfirande.

7 kommentarer:

 1. Det ser riktigt mysigt ut, ska bli kul att se sen när sängen och sånt är på plats!

  SvaraRadera
 2. Det ser jättefint ut!
  Ett tips till framtida fondväggsmålerier: Måla först längst med tejpen med den färgen väggen bredvid har, i detta fallet vitt. SEN med fondväggsfärgen. Då kryper det vita in under tejpen och inte det bruna och det blir en rak fin kant ;)

  SvaraRadera
 3. Härligt att få nyrenoverat!

  SvaraRadera
 4. Jo, den var verkligenmysig den där färgen!

  SvaraRadera
 5. Råkade in på din blogg av en tillfällighet, du verkar vara en fantastisk tjej och detsamma gäller din pojkvän. Glöm aldrig att ni har varandra.

  SvaraRadera
 6. Vad fint det blir. Är själv väldigt förtjust i brunt och just den där nyansen känns väldigt lugn och mysig.

  SvaraRadera
 7. Kanonfin färg! Mycket behaglig och perfekt för ett sovrum! :-)

  SvaraRadera