lördag 21 november 2009

Ensam hemma

Fast på två ställen! Jag är ensam hemma i lägenheten och om nån timme är jag ensam hemma i villan också. A är borta hela helgen och jag har massor att göra. Fast just nu vill jag bara mysa omkring i lägenheten med tekopp i handen och morna mig lite. Och framför allt vakna till liv efter en väääääldigt lång och stressig vecka.

Idag är vädret underbarare än på länge och det brer verkligen på mitt sug att rota runt i trädgården. Inte så mycket man kan göra i den här årstiden och jag får en aning ångest i trädgården som den ser ut nu. Det finns massor jag vill ändra på så våren kommer förhoppningsvis bli fylld med både invändiga och utvändiga projekt. Med huset alltså. Hoppas på att ett visst invändigt projekt i mig själv äntligen kan ta och lyckas men gör det inte det ska jag försöka påminna mig om att jag i alla fall har hus och trädgård som kan ta fokus från kommande misärer.

Nä, det får bli en kopp te till och kanske ett vänner-avsnitt på teven. Sen ska jag leta upp alla våra spacklar och rollers och bege mig på renoveringsuppdrag. Kanske blir det en tur till byggmax innan också. Beror på vad som saknas...
Nä, inga spacklar här inte. Bara en massa spik och skruvar. Fast den där röda sprayflaskan behöver jag till när jag ska riva ner de gamla tapeterna i sovrummet. Perfekt!

5 kommentarer:

 1. Lycka till med all renovering idag. Och försök njuta av helgen och vila upp dig efter din jobbiga vecka!

  Många kramar!

  SvaraRadera
 2. Oh, Vänner! Jag älskar den serien! Den gör mig alltid gladare när jag mår dåligt! Och en kopp te till, perfekt kombination!

  SvaraRadera
 3. Så kul med renoveringsprojekt ihelgen, kan du inte ta och lägga upp lite före och efter bilder sen, det är så kul att se skillnaden!

  Hoppas att allt går bra!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Ha en bra helg, passa på att mysa och njuta också!

  SvaraRadera
 5. Tonci: Mmmm, vänner och te ÄR en perfekt kombination!

  Sara: Lite foton ska jag nog kunna bjuda på =)

  SvaraRadera