tisdag 1 december 2009

Tillbaka till verkligheten

Flyttlasset gick i lördags med både flyttbil, bil+släp och ett antal vanliga bilar. Helt vansinnigt vad många av våra vänner och familj som ställde upp. Man blir ju rent rörd! =)

Och lägenheten lämnade vi ifrån oss igår så nu har vi äntligen bara ett boende att bekymra oss för. Varje dag fixar vi med små saker. Donar och städar och försöker bo in oss så att det 'känns som hemma'. För det är viktigt.

Det tar längre tid att ta sig till jobbet nu. 40 min dörr till dörr istället för 10. Men hemma i huset har vi öppen spis! =) Så då är det ok. Vi provade förresten den igår. Äntligen något som funkar. För annat har vi tyvärr haft problem med. Första körningen med diskmaskinen slutade med att den läckte ut vatten på köksgolvet. Inte lite heller. Fläktlampan lyser bara om man står och håller knappen intryckt hela tiden. Och sängen gick inte upp på andra våningen. Trots att vi REV halva väggen. Så nu har vi ett stort hål och inte vår egen säng utan nån hård jäkel som vi bytt till oss...

Men det tar sig därhemma. Har köpt massor med nya adventsljusstakar som är jättefina! Ska försöka hinna ta foto ikväll och lägga upp ;)

Nu ska jag försöka läsa ikapp på alla era bloggar, känner mig helt lost.

6 kommentarer:

 1. Vad skönt att ni kommit er in! jag ser fram emot bilder....synd det där med sängen :P

  SvaraRadera
 2. Det kommer bli kanon senare =) Man måste alltid gå igenom lite småskavanker i början tror jag.
  (Nu pratar jag om huset! Men för all del barnverkstaden med ;) )

  SvaraRadera
 3. Öppen spis?! Ååååh, låter urmysigt! Det uppväger ju lätt en trasig diskmaskin :) Fast jag förstår att ni höll er för skratt när ni upptäckte att den läckte. HOppas ni kommer trivas ypperligt i huset!

  SvaraRadera
 4. Det kommer att lösa sig! Det gör det alltid. Man får tänka så i alla fall annars blir livet allt bra jobbigt. :)

  Det låter jättemysigt med hus förresten. Vill också! :)

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Åh, vad härligt med öppen spis! Trist att det strulat med andra saker, men det är bara att bita i det sura äpplet. Att ha hus innebär ibland lite strul och problem som behöver fixas. Men det blir så bra efteråt! :-)
  Hoppas ni kommer att trivas!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hhahahahhahaaa, förlåt att jag skrattar....men rev ni halva väggen?!!!
  Hahahaahaaa.

  Hoppas på bättre tur för er från och med nu!
  Välkomna hem till ert nya hem! Hoppas ni ska trivas!!

  Kram!

  SvaraRadera