måndag 23 november 2009

Den där vågen

- som jag har till höger på bloggen irriterar mig idag. Jag ska inte uppdatera förrän imorgon iofs men vågen därhemma visade inte direkt en siffra som jag var nöjd med. +-0 = skit också!

Har visserligen proppat mig full med godis hela veckan och började inte tänka i nyttiga banor förrän i slutet på veckan så jag får skylla mig själv.

MEN! Jag har i alla fall fått upp motivationen en hel del. Kanske beror det på att jag FÅR lov att röra på mig och inte måste tänka på sprutor och att ta det lugnt och sånt. Och kanske beror det på att jag rört mig mycket mer nu när vi håller på att flytta, att jag kommit fram till att det känns ganska gött i kroppen.

Så igår lagade jag en jättegod majssoppa (vet iofs inte om den är så nyttig, majs innehåller ju en massa socker...men det är lagad mat i alla fall och inte bara några mackor) och idag plcokade jag fram min gamla stegräknare. Så nu jäklar ska jag försöka komma upp i 10.000 steg om dagen. Inte lika lätt nu som i våras eftersom vädret fullkomligt suger, men jag ska försöka. I värsta fall får jag gå rundor i lägenheten och sen i villan :)














Är ni sugna på en stegräknare så rekommenderar jag verkligen denna av märket Silva! Den är liten och smidig och så kan man ladda upp sina resultat på en sida på nätet och hålla koll på hur mycket man har gått.

7 kommentarer:

  1. Jag har bara haft såna värdelösa stegräknar som man får gratis med nån tidning. Såna som låter pick-pick-pick när man går. Inge kul. Men den här är bättre alltså? :)

    Får kanske prova....

    Kan man få receptet på soppan kanske? =)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. En silva har jag med :) funkar alldeles utmärkt!

    SvaraRadera
  3. Ja, skitbra är ebay. Vad har du hittat för skojsigt till din karl då? Alltid kul att höra vad andra köper så man får lite tips.. :)

    Jag tror det kommer gå skitbra med vikten bara du kommer igång. Jag hejar på dig även när det gäller detta!

    Kramar

    SvaraRadera
  4. Motion är en bra humörhöjare! Lycka till med att samla steg! Kram!

    SvaraRadera
  5. Kämpa på med stegen tjejen! Roligt att du börjar få upp motivationen, det är ju en jättebra start! Tar alltid lite tid att komma igång. Hoppas ha sällskap på lite pass framöver när ni kommit ordning i huset =) Lättare att komma upp i steg med ett helt hus att knata runt i. Och en trappa! Själv hade jag varit nöjd med +-0 på vågen imorgon, men det ser ut att snarare bli 1 kg plus... Men efter en superonyttig helg och en kväll med chips och godis så kan jag knappast vänta mig något annat, nya friska tag imorgon! Peppkramar i massor!

    SvaraRadera
  6. Intressant blogg!:) En storbloggare och vän till mig har slagit vad om att jag inte kan samla ihop 100 000 bloggar på min lista innan sommaren 2010. Snälla hjälp mig:) Du behöver bara skriva ditt namn och adress i mitt inlägg. Plus att det blir ju lite extra "reklam" för din egna blogg:)Ha en fortsatt trevlig dag.

    SvaraRadera
  7. Silva är bra, jag har registrerat deras varumärken..hehe. Men soppan lät god! Alltid kul med nya mattips! Roligt du gillade min matsedel förresten! Tänkte att jag kan ju lika gärna dela med mig av dem så kanske nån annan får nytta av dem oxå. Kommer lägga upp en del av de recepten med allt eftersom jag gör dem. Har själv suttit o surfat efter inspiration på massor av bloggar, roligare än att bläddra i en kokbok!

    SvaraRadera