onsdag 14 april 2010

Nu blev det kvällen

Jag åt för mycket. Och somnade i soffan. Jag anade att jag skulle somna i soffan så jag satte på ett alarm på telefonen. För nu ska jag iväg på bio. Det skulle egentligen blivit fika och bio, men jobbet var dumt, och tiden var knapp så kompisen blev sen. Uppenbarligen var jag i desperat behov av att sova en smula så det löste sig utmärkt.

Jag har inte vågat testa än och det har fortfarande inte skitit sig. Däremot har jag suttit och utrett mina gamla resultat och kommit fram till att de två bästa resultaten är från de gånger jag tog extra ovitrelle-sprutor efter ET. Gången jag kom till dag 11 hade jag tagit en halv ovitrelle extra efter ET. När jag kom till dag 13 var under en ivf där jag tog två halvor ovitrelle extra efter ET. Ser ni mönstret? Jag försöker att inte jaga upp mig själv men det skulle ju kunna vara så illa att om jag tar tre halvor ovitrelle så skiter det sig på dag 15.

Många av er är lika duktiga experter som jag på att överanalysera så jag tar gärna emot en analys på min analys.

Tack för att ni hejar allihopa förresten. Jag blir överväldigad varje gång jag får ett nytt pepp-inlägg. På riktigt! Nästan så jag skuttar av glädje, men låter ändå bli. För pyrenas skull. När det blir safe att hoppa lovar jag er allihopa ett riktigt glädjeskutt, på bild dessutom!!!

6 kommentarer:

 1. Jag känner mig väldigt lärd och kan väl kalla mig expert på detta området och jag tycker inte där är något att tveka om i ditt fall. Inte så mycket att analysera heller så min solklara diagnos är att du är gravid, inga frågetecken alls! :-)

  SvaraRadera
 2. Åh vad spännande!!!!

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas på att få skutta av glädje över positiva nyheter på lördag! Förstår att det känns olidligt spännande och nervöst för dig just nu o jag håller tummarna allt vad jag orkar och hoppas verkligen att allt skulle gå vägen. Kram!!

  SvaraRadera
 4. Haha, då litar jag på dig och att allt som du vet är korrekt. ;)

  Hoppas bion var bra, vad såg ni för någonting?

  2 dagar kvar nu..

  Kram

  SvaraRadera
 5. Du ska se att det här är gången som är gången med stort G!! ;)

  SvaraRadera
 6. Håller tummarna för er!!!!!

  SvaraRadera