fredag 9 april 2010

Jobbet är inte bara skit just nu

Jag har ju missat att berätta. Jag fick igenom bruttolöneavdraget för våra ivf-behandlingar! =) Både nummer 4 och nummer 5. Det känns verkligen som ett genombrott i misären! Så det blir många tusenlappar tillbaka till mamma som inte vet nåt än och många tusenlappar tillbaka till svärföräldrarna.

Har jag förresten berättat att det är svärföräldrarna som betalat för vårt femte försök? Minns inte, men oavsett så förtjänar det att poängteras igen. Mamma betalade för det förra och nu betalar sambons föräldrar. Hittills har vi inte behövt betala ett endaste öre...Det hade ju synnerligen varit najs om det kunde förbli så. Det går ju inte att beskriva hur otroligt skönt det är att slippa bry sig om pengar när man går igenom en ivf-behandling.

Men varslet ligger fortfarande och spökar. Tur att jag har blivit headhuntad då! =)

13 kommentarer:

 1. Men, kan man verkligen få det?? Låter ju fantastiskt!!

  Har du blivit headhuntad? Vad kul!

  SvaraRadera
 2. Kanon att du kunde dra av det! Riktigt roligt =)

  SvaraRadera
 3. Värsta rara mamman och svärisar! :)

  SvaraRadera
 4. Grattis!! Och berätta mer, headhuntad?! Sånt är kul, har blivit det en gång i mitt liv, mitt självförtroende steg! Ska du hoppa på det? :)

  SvaraRadera
 5. Det är så skönt att läsa att du trots allt kan se de positiva glimtarna i allt skit...Jag känner att jag kan lära av dig nu när jag o min man ska påbörja vår utredning. Så tack för att du inspirerar! :) Kram Elin

  SvaraRadera
 6. Vad härligt att du fick igenom avdraget, och skönt att ni fått ekonomisk hjälp av snälla föräldrar/svärförldrar. Hur går det med magen? Såg precis dina bilder och hur svullen magen var. Hoppas du kryar på dig! Kram!

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Ska du testa innan TD? Jag har TD 2 dar efter dig..:)
  /kajsa

  SvaraRadera
 8. Härligt med positiva nyheter!

  Vilka fantastiska föräldrar & svärföräldrar!!

  Och Headhuntad - ja då vet u ju att du är rätt kvinna för jobbet ;)

  GRATTIS!

  SvaraRadera
 9. Underbart med stöttande familjer!

  SvaraRadera
 10. Så härligt att du har fått igenom det!

  SvaraRadera
 11. Vilka bra besked! Både avdraget och headhuntningen. Har alltid haft som dröm att bli headhuntad, att någon tycker att man är så bra att de vill ge en ett jobb istället för att man själv ska behöva söka. Grattis!

  SvaraRadera
 12. Gud va bra Joanna att ni får ekonomisk hjälp såväl av jobb som av snäll familj,verkligen en fördel i allt slit du genomgått senaste tiden:)
  Oj va läskigt med överstimulering, hoppas verkligen det blir lugnare med magen. Den såg verkligen uppstudsig ut, och det hoppas vi den gör inom en snar framtid av en helt annan anledning, eller hur!Håller ruvartummarna för både dig ochmig nu:)
  kram Linda

  SvaraRadera
 13. Hejhej! Vad händer ikväll? :)

  SvaraRadera