fredag 9 april 2010

Jag blir ompysslad

Eller jag blev det igår i alla fall. I flera dagar har jag varit ett rövhål och skjutit fram mina planer med Tove. Svullomagen har ju inte direkt varit kompis med mig. Igår var senaste budet och vi skulle ut och käka och sen gå på bio. Men så blev jag sjukskriven av kliniken, och middag på stan och bio är inte fullt så vilsamt som läkarna menar. Men Tove, som ju är bäst, kom över med mat, efterrätt, choklad, special-te och film.

All maten blev väldigt fotovänlig så här bjuds det på bilder:


Special-teet var ett hopkok på ingefära och lemon-grass som hon fått lära sig på en matlagningskurs i Thailand skulle vara bra för magen. När man är så vansinnigt svullen som jag är nu finns det inte riktigt plats för tarmarna så jag tänkte det kunde vara bra att få lite fart på dem. Idag andas jag lättare så det verkar som att tarmarna fått ge plats åt lungorna. =)

7 kommentarer:

 1. mums vad det där såg gott ut! :D

  SvaraRadera
 2. Det där såg gott ut!Va ompysslad du blev :-)
  Ett tips angående ingefära....jag brukar skiva stora skivor ingefära (skala först) och sen ska det sjuda i en kastrull full med vatten i 40 minuter, det blir gott te! Sen kan man spara det i kylen och värma upp, sen även lätta till citron om man vill, men den är godast utan.Mariana

  SvaraRadera
 3. Filmen förresten! Den glömde jag ju skriva om. Vi såg på Couples retreat (Eller 'Trubbel i paradiset' som den så vackert heter på svenska. Löjlig översättning...)
  Jag visste att barnlöshetsämnet skulle beröras en aning, kanske lite för mycket för min smak, men filmen var mycket underhållande på sina ställen. Lite för lång kom vi båda fram till...den behövde inte vara nästan två timmar lång. Gamla vanliga 1h 30min hade räckt gott och väl.

  SvaraRadera
 4. Wow, vilka vänner du har!!!

  Härligt med en myskväll när man mår lite tjyvens sådär.

  Ta hand om dig, kram!

  SvaraRadera
 5. Va härligt att bli lite ompysslad, skönt att du har fina människor omkring dig:) /Elin

  SvaraRadera