måndag 19 april 2010

Väntar på svar

Tillbaka från blodprovet. Åkte hem istället för tillbaka till jobb. Kändes inte så lönt att åka till kontoret och jobba i en kvart.

De var supersnälla på kliniken. Frågade hur jag mådde, och var genuint intresserade av mina svar. Och de förstod absolut min oro. Inget konstigt alls när man har kämpat så länge. Då är det svårt att tro att man nått ända fram.

Samtidigt försökte de förklara för mig att det här inte alls behöver betyda något. Alla är olika och det är många saker som spelar in. 'Klart det här ska funka' sa Anki som vanligt =)

Så nu väntar jag. Det är ett helvete. Jag är ett endaste samtal ifrån glädje eller ångest. Kanske får jag inget vettigt svar alls...vad vet jag. Måste kanske lämna fler blodprov...

Ska få svar idag eller eventuellt imorgon bitti. En stor stark hade suttit fint nu.

13 kommentarer:

 1. Hej gumman!

  Det finns ingen anledning att det inte skulle ga bra! Det klart det kommer ga bra!!!

  Bara sa att du vet sa kan man inte utläsa sa mycket av ett blodprov. Visst det kan konstatera HCG värdet men det säger inte sa mycket om man inte har nat att jämföra med. Det viktiga är att det dubblar pa 48-72 timmar.

  Hoppas att du ocksa far till ett tidigt VUL sa att du känner dig lugnare. Men tänk pa att för tidigt ger inte sa mycket sa det är ingen idé att oroa sig menar jag. I 6+0 sag vi bara hinnsäcken och sen i 6+3 ett tickande hjärta. Fast ett tidigt VUL för sig skulle ju i och för sig kunna visa 2 hinnsäckar, det vore nat det! :)

  Stor stor kram fran Lisa

  SvaraRadera
 2. Inget kommer gå fel denna gången jag är så säker! Bara att vara lugn och vänta på att tomten ska komma den 21 december i år! :-)
  Kram vännen

  SvaraRadera
 3. Hej vilken klinik går du på i malmö, jag går på öresund och plussade förra lördagen, har oxå ringt om min oro, men eftersom jag bor en bit ofrån har jag inte åkt in och tagit blodprov

  SvaraRadera
 4. Försök att inte oroa dig! Vet att det är svårt att inte göra det.

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Har precis startat en blogg, om vår resa till lyckan!
  När jag läser din [förhoppningsvis] solskenshistoria de sista dagarna och hur du och maken håller om varann då han fick veta....
  Det får mig att gråta hejdlöst! Av lycka!

  Lycka till önskar jag er , av hela mitt hjärta!
  Kram/
  Luiza

  SvaraRadera
 6. Det är klart att det kommer att vara ett positivt svar på blodprovet! Du är ju gravid, tjejen! :-D
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hej Joanna! Instämmer med Lisa. Fråga kliniken om du kan kolla S-HCG på onsdag också?! Ang ultraljud, bättre lite senare, tex v 7. Att göra VUL för tidigt skapar bara onödig oro... för dig som lovade vara lugn och harmonisk!
  Håller tummarna!

  SvaraRadera
 8. Jag håller tummen att värderna är superbra!
  Kramis Lila

  SvaraRadera
 9. Håller tummarna, men har en känsla som säger att det kommer går bra! Kram till dig

  SvaraRadera
 10. Förstår verkligen hur det känns, jag håller alla tummar och tår för att det inte är någon fara utan att allt är bra där inne. Stor kram!

  SvaraRadera
 11. Tycker nog att plusset ser starkare ut på det senare testet!! Att det molar och kan hugga till i livmodern är helt normalt...men visst blir man orolig. Man tror att mensen ska komma vilken sekund som helst... Med proggarna är så olika, jag använda alla jag hade tills de tog slut, de kändes som en livboj:-)) i den bisarra situation man är/var i!! Håller tummarna för er att allt ska gå vägen:-)))

  SvaraRadera
 12. Tack för tummarna allihopa! Som vanligt gjorde de susen =)

  SvaraRadera
 13. Kära Joanna.

  Du anar inte hur glad jag blev av att läsa om ditt positiva besked.

  Jag var på mitt första besök på öresundskliniken idag (träffade också Ancki) och jag satt och berättade om dig för min man. Berättade vad du gått igenom och att det inte funkat. Kände mig negativ och pessimistisk inför det hela och sen gick jag in hit och blir bara SÅ glad för dig.

  Nu ska det lilla fröet klamra sig fast för all i livet.

  Grattis nu är du en av dem som ger hopp

  Kram

  Marie

  SvaraRadera