torsdag 8 april 2010

Och så tar vi ett snack

med kliniken. Ringde dit och de är så hjälpsamma så man nästan smälter fast i luren.

Jo, jag är överstimulerad. Typiska symptom hade jag och det är JÄTTEviktigt att jag tar det lugnt just nu. Mitt jobb är ju inte så fysiskt ansträngande men Anki på kliniken tyckte ändå att jag skulle åka hem ungefär omedelbums. Borde ha varit sjukskriven igår och i förrgår också men dum som man är tror man att det bara är att knata iväg till jobbet, hur ont man än har. Jag hade fel.

Så nu är jag hemma och vilar i soffan. Har även fått order om att ringa in till kliniken och rapportera om mitt tillstånd minst en gång varje dag. Hoppas det blir bättre av vilan. Känns som att jag har magont och astma på samma gång.

Så här var jag tvungen att göra med byxorna idag. INTE normalt!

12 kommentarer:

 1. Vad bra att du gick hem direkt. Du måste verkligen ta det lugnt nu. Hur gör du med hormoner? Tar du något fortfarande?
  Jag önskar att du snabbt igen kan inte knappa in dina byxor, men då på grund av en graviditet ;-).
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du kryar på dig! (Du vet det förmodligen redan och det kanske inte tröstar nu, men de som blir överstimulerade har tydligen en högre graviditetschans vid IVF.) Jag håller tummarna att du får använda din smarta knäppning snart igen av en bättre orsak

  SvaraRadera
 3. Åh, jag både ser och känner hur ont du måste ha. Hoppas det går över snabbt. VILA DIG!

  Kram Catrin

  SvaraRadera
 4. Hejsan!
  Oj då det var "bara lite svullen" :-)Läser din blogg de senaste månaderna... och beundrar din optimism ! Vill också berätta att de kvinnor som blir överstimulerade ... oftast blir gravida!!!! Så vi fortsätter att hålla tummarna och du få ta det lugnt närmaste dagarna!

  SvaraRadera
 5. halkade in här genom ivfbloggsidan. Har själv gjort 8 ivf-försök så jag vet vad ni alla går igenom. Lyckades äntligen på vårt sista försök och har nu tvillingar(de enda 2 äggen som klarade sig)
  Håller tummarna för dig stenhårt!!

  SvaraRadera
 6. Aj då, det var ju inte så bra. Inte kul att behöva ta till gummisnoddstricket redan innan graviditeten. Men jag har precis som flera också skrivit hört att många blir gravida vid överstimulering, så nu håller jag tummarna än mer. Kram!

  SvaraRadera
 7. Joanna, jag tänkte precis skriva som en del andra har gjort, : ). Jag blev överstimulerad och fick ont som bara den ca dag 11 på ruvningen. JAG VAR GRAVID! Detta hände precis nyligen och jag kan fortfarande inte fatta det, : ). Jag håller tummarna stenhårt! Kram

  SvaraRadera
 8. Ta hand om dig själv! Jag hamnade som sagt på lasarettet ett par dagar, och då var jag bara "nästan" överstimulerad. Ring och/eller åk in till sjukan en gång för mycket än för lite om du börjar må riktigt dåligt.

  SvaraRadera
 9. ta´t lugnt och ät inga stora portioner, gärna flytande som soppor o krämer för att inte överbelasta tarmarna i detta tillståndet.

  Hade överstimulering efter de två senaste försöken och då var det inget ägg tillbakafört någon av gångerna... Så det var liksom till ingen nytta... ;)

  Önskar dig allt gott.

  Sara K

  SvaraRadera
 10. Hoppas att du snart mår bättre!

  SvaraRadera
 11. Inte kul... Det är ju sådär man vill göra när man blivit gravid, inte innan... Hoppas det blir bättre snabbt nu när du vilar!

  SvaraRadera
 12. Ah jag har sa ofta hort att overstimulering kan vara ett gott tecken. Hoppas hoppas hoppas sa for dig vannen. Och krya pa dig.

  Stor kram Lisa

  SvaraRadera