fredag 30 april 2010

Inte varje dag man får sparken

Så man får ju passa på att klä upp dig lite =)


Har även högtidligt skrivit på alla papper och gått med på att bli uppsagd. Tyckte gott man kunde fått en drink eller nåt. Själv hade jag planer på att komma iklädd partyhatt men sambon tyckte det var lite 'over the top'...

20 kommentarer:

 1. Vad fin du är:) Kram Elin

  SvaraRadera
 2. Hahaha, ja, en drink borde man ju få.. lite champagne kan de väl för fasen skramla fram åtminstone. Eller ett flak öl. :)

  Vilka miner du skulle fått se om du kom i partyhatt, obetalbart. :)

  Ha en trevlig helg, trots allt!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Oh, partyhatt hade varit klockrent :)
  med en sån där som man blåser i till det med papper längst ut som rullas ut (vad kallas de)! Alla tiders ;)

  SvaraRadera
 4. Du är då jättefin, sparkat eller inte! :)
  Vad söker du för slags jobb nu`? Inom samma bransch eller?

  SvaraRadera
 5. Följer din blogg och skickar en stor kram.

  Ta hand om dig nu, och sambon!

  SvaraRadera
 6. Haha jag hade gillat om du hade haft partyhatt! Haha..
  Ha en trevlig helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Snygg outfit. :-) Jag hade samma tankar när jag blev uppsagd i somras. Inget party då heller, tyvärr. Jättetråkigt med uppsägningen, men ännu en gång kan jag bara koppla till mig själv: Det dyker upp något bättre. Ta det lugnt i helgen nu. Eller parta järnet. ;-)

  SvaraRadera
 8. Det kommer att ordna sig till det bästa snart ska du se. Vad söker du för typ av jobb? Vad har du jobbat med?

  SvaraRadera
 9. Håller med dig, en drink hade de gärna fått bjuda på. Partyhatten hade väl varit lite skojsig att ha på sig, då hade de fått sig en liten funderare.

  Vad fin du är förresten!

  SvaraRadera
 10. Fin fint! Härligt att du har humorn i behåll ;-)

  SvaraRadera
 11. För ett och ett havlt år sedan blev jag också uppsagd. Det sög. Men det fanns ljuspunkter också bara man tillåter sig själv att njuta av möjligheten att vara ute hela dagen en helt vanlig tisdag när solen skiner, sova en stund extra på morgonen, plötsligt ha tid för sina vänner på ett annat sätt osv. Visst, det tar tid att söka nytt jobb men man kan inte ägna veckans alla dagar och timmar till det. Jag försökte utnyttja det stöd som min f.d. arbetsgivare och Trygghetsrådet erbjöd till fullo och efter fyra månader kunde jag börja på ett nytt roligare (och bättre betalt) jobb. Du gör helt rätt - klä upp dig, var stolt över den du är, ha inte dåligt samvete om du inte sitter hela dagarna och letar allmänna annonser och företag utan satsa istället lite extra på de företag/tjänster som verkligen verkar intressanta och använd övrig tid till något du mår bra av. Jag tror på er båda!!

  SvaraRadera
 12. Det är bra! Håll huvudet högt! =) Snygg kjol! Önskar dig all lycka till och jag är fortfarande övertygad om att det kommer bli bra tillslut, med både det ena och det andra!

  SvaraRadera
 13. Missfall =(
  Eller iallafall förmodat. Stog i kön i affärn igår när jag kännde att det bara började rinna nerför bena, sprang till bilen och det bara forsade ut rent blod. Väl hemma så kom det stora klumpar av kougulerat blod i toaletten. Mådde såååå dåligt! Åkte till akuten, fick sitta på en potta där och stirra på ENORMA klumpar som kom ur mig. Så läskigt!
  3 timmar senare (Man är inte så prioriterad på en gynakut, vare sig man håller på att dö eller bara är lite orolig) så gjorde dom ultraljud men inget gick att säga =( Då hade jag redan sms:at runt om att jag fått missfall för vad det där annars var vetta fan alltså! Men tydligen så var tappen intakt och allt låg kvar där inne i livmodern och såg bra ut. Förutom att man inte såg några hjärtljud då =( Så domen är, kan vara en avstannad graviditet som inte kommit ut ännu, eller så är det så att hjärtat inte syns ännu, så dom vill vänta. Fostret mindre än vad jag ska vara men fortfarande så att det kaaaaan vara så att det tog längre tid för sig att fästa blahaaa.. Det tänds förståss ett hopp men innerst inne så ja.. jag vet inte. Det hade varit enkelt på något vis att det varit slut där. Jag grät dom där 3 timmarna så jag trodde jag skulle kräkas och sen känndes det liksom som att jag ville veta och plocka ihop bitarna. Nu sitter jag här i ingenmansland liksom =(
  Fan, fan fan. Två missfall efter varandra, det är fan tufft. Och tid tog det imellan också. Alltså det är inte på långa vägar så tufft som för er förståss, men vi har alla våra svårigheter =( FAAAAAAN. Det känns bara så jävligt.
  Jävligt jävligt jävligt. Hade en resa inplanerad idag men det blev inget av den för jag vågade inte sätta mig på en buss med sånna här blödningar, som av ödets ironi verkar ha avstannat nu förståss. Så sitter hemma själv utan något annat sällskap en sina tankar. Man ska ju förståss hitta på något för att må bättre men nä, jag orkar inte. Vill vältra mig i självömkan typ.
  Kankse ska skaffa mig en blogg jag med, känns dumt att vältra ut saker i ditt kommentatorsfält.

  SvaraRadera
 14. Nej, vad ledsamt! Hoppas ni hittar nya jobb snart!
  (fd. thewaytoachild)

  SvaraRadera
 15. Oj, läste om Sussie nu när jag skulle skriva att du hade snygg outfit... Hoppas Sussie skaffar en blogg så hon får skriva av sig lite. Tråkigt både för henne och för dig.. många tråkigheter... nu hänger läppen också... urk..

  Kram Kix

  SvaraRadera
 16. Det här kanske låter lite hårt. Har ni tänkt på adoption? vi var länge barnlösa och när läkaren slängde ut frågan så var det som lösningen kom. Vi fick världens underbaraste son från Colombia. Alla sätt är tillåtna och jag älskar sonen lika mkt som dottern som kom efteråt på biologisk väg. Kram

  SvaraRadera
 17. Sussi: :( :( :(
  Nej fy fan. Din förra kommentar lät så himla hoppfull. Jag trodde verkligen att allt skulle vara bra. Men det verkar i alla fall som att det fortfarande finns hopp?

  Du vet att jag håller tummar och tår för dig! ;)
  Hade jag fått som jag ville hade ALLA här i vår bloggvärld fått det där plusset de längtar efter och fått njuta av en underbar graviditet. Men det verkar inte som att det är jag som bestämmer...

  Tycker verkligen väldigt synd om dig och hoppas att du tar dig ur det här. Du verkar i alla fall vara en tjej med mycket styrka och energi.

  Skaffar du dig en blogg tänker jag definitivt att följa den. Men tills vidare är du mer än välkommen att kräka av dig här hos mig.

  Massor med varma kramar till dig och din sambo!
  Tänker på dig.

  SvaraRadera
 18. Tack ska ni ha för era fina kommentarer tjejer!!! Det var gött att känna sig snygg i fredags =)

  SvaraRadera
 19. detta kanske är en konstig kommentar, men så här i efterhand så är jag glad att du fick sparken. annars hade inte vi, och speciellt jag, fått den stora äran att jobba med dig! det är deras förlust och vår stora, stora vinst. in their face.

  /F

  SvaraRadera